≫ 

4 meseca nakon trećeg porođaja čuvena lepotica izgleda neverovatno: "Koliko si lepa..."

Bar Refaeli je objavila seriju fotografija sa svog bazena i pokazala savršenu figuru nakon što je pre samo par meseci rodila sina

  • 4
bar refaeli

Bar Rafaeli; Foto: Instagram/barrefaeli

Izraelska manekenka i televizijska ličnost Bar Refaeli (34)je rodila treće dete u januaru ove godine, ali se brzo vratila u formu i pokazala svoj ravni, zategnuti stomak.

Objavila je seriju fotografija u crnom bikiniju, a svi su komentarisali da je pravo čudo da tako dobro izgleda samo par meseci nakon porođaja.

Manekenka je u januaru ove godine rodila treće dete, sina Davida, a svakom fotografijom iz kućnog karantina oduševi svoje obožavatelje koji joj ostavljaju niz komplimenata.

Manekenka ne gubi vreme pa se odmah vratila u top formu, a serijom fotografija na Instagramu je otkrila da se opušta na bazenu i na ležaljci upija zrake sunca.

Njenu vitku figuru komentarisali su mnogi fanovi i rekli da im nije jasno kako izgleda tako savršeno samo par meseci nakon porođaja. Bar je inače poznata po svojoj predanosti treningu, a rad i trud se očito isplati s obzirom da joj je stomak perfektno ravan.

Ona je nedavno svom Instagramu profilu objavila jedan veoma provokativan video snimak. Na njemu se vidi kako Bar pozira skroz gola.  Obožavatelji su je ishvalili i rekli joj da izgleda fantastično.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

 

Inače, manekenka je u braku s Adijem Ezrom za koga se udala 2015. godine, a par ima troje dece.

Refaeli je pre udaje bila u vezi s poznatim Oskarovcem Leonardom Dikaprijem (45). Bili su zajedno od 2005. do 2009.godine, ali nakon kratkog pomirenja zauvek su se razišli i krenuli svojim putem.

Video: Pet trudnica rodilo blizance noćas u KC Vojvodina

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA