≫ 

Počinje najbizarniji rijaliti u istoriji! Muškarci se takmiče ko će ovoj ženi napraviti dete

U prvoj epizodi rijalitija učesnici doniraju spermu

  • 5
Labor of Love Rijaliti "Labor of Love" Printskrin: TV Fox

U rijaliti programima mogli smo da vidimo svašta, a jedan novi, može se reći najbizarniji ikada pokrenula je televizija "Fox". Naime, u pitanju je šou pod nazivom "Labor of Love".

U ovom rijalitiju 15 muškaraca se takmiče ko će od njih napraviti dete Kristi Kecmen, koja je takođe deo šoua.

Kristi Kecmen Kristi Kecmen Printskrin: TV Fox

Ova žena je razvedena i nije se još ostvarila u ulozi majke. Budući da je ušla u petu deceniju, rešila je rodi dete i da u ovom rijalitiju nađe muškarca svog života.

- Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Želim da osnujem porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani - rekla je Keti.

U prvoj epizodi rijalitija muškarci doniraju spermu. Voditeljka Kristen Dejvis, koja je glumila lik Šarlot u seriji "Seks i grad", dala je do znanja takmičarima da će na taj način (kada budu donirali spermu) znati ko je od njih plodan i ko ostaje u šouu.

Iako su bili šokirani, takmičari su pristali na ovaj korak.

Ali to je samo jedan segment rijalitija. Naime, učesnici će morati da pokažu kako vode računa o deci, kako menjaju pelene i slično. Njih će takođe spojiti na mašinu koja similira porođajne bolove.Svake nedelje jedan kandidat će napustiti šou.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA