≫ 

Elvis je njena jedina i najveća ljubav: Bivša supruga večnog kralja rokenrola puni 75 godina

Prisila Prisli i Elvis Prisli razveli su se četiri godine pre smrti neprevaziđenog muzičara

  • 4
Prisila Prisli Elvis Prisila Prisli; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica i preduzetnica Prisila Prisli (75) je najpoznatija kao bivša supruga pokojnog "kralja roka", Elvisa Prislija, za kog u intervjuima često ističe da se ne može uporediti ni s jednim muškarcem.

- Mislim da nikada neću naći nikoga koga bih volela kao Elvisa. Loše je uopšte upoređivati ga s nekim. Istina je da su mi neki muškarci s kojima sam bila nakon Elvisa nešto značili, ali on je bio moja prva i poslednja ljubav - rekla je jednom prilikom u intervjuu za strane medije.

Prisila, koja će za vikend proslaviti 75. rođendan, nakon razvoda od Elvisa nije ponovno ulazila u brak, ali je imala turbulentan ljubavni život.

Ona je imala samo 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Za njega se udala 1967., a godinu kasnije dobili su ćerku Lisu Mari. Razveli su se 1973. godine.

Muzičar je preminuo 1977. godine u 42. godini života. Iz dugogodišnje veze s Markom Garibaldijem ima sina.

Mnogi joj zameraju što je preterala s plastičnim operacijama. Sa 75 godina nema nijednu boru, a lice joj je potpuno zategnuto, što je veoma začudilo njene obožavatelje.

Naime, tokom godina Prisila je bila žrtva plastičnog hirurga Serana iz Argentine, koji je svojim pacijentkinjama umesto botoksa ubrizgavao industrijski silikon koji se koristio za podmazivanje automobilskih delova.

Tvrdi da je tada odustala od plastičnih operacija, a neverovatno je kako je izgledala u mladosti, bila je prava lepotica.

Od sajentologije, bizarnog kulta i navodne religije, odustala je nakon 40 godina vernosti. Religijski kult L. Rona Hubarda okupio je mnoge slavne u Holivudu, a među imenima su i Tom Kruz, Džon Travolta, Elizabet Mos.

Prisila Prisli je u kult ušla 1977. godine, nakon što je Elvis preminuo. Nju i supruga su članovi kulta vrbovali ranije, dok je Elvis bio živ, ali on za to nije hteo da čuje.

Video: Anastasija zapevala čuveni hit Elvisa Prislija

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelka

    23. maj 2020 | 09:32

    Elvis Prisli je bio hodajući seksipil, magična čovek

  • Kardio

    23. maj 2020 | 13:48

    Elvis je božije čudo, božiji glas, lepota.. Ona to nije znala da ceni..

  • Aleksa

    23. maj 2020 | 10:40

    Najveća možda jeste ali jedina sigurno nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA