Pamelu pitali s kim se druži od ekipe iz "Čuvara plaže": Ovakav odgovor baš niko nije očekivao

Zvezda serije “Čuvari plaže” otkrila je šta misli zbog čega je serija bila toliko uspešna, a odgovorila je i na mnoga druga pitanja u emisiji uživo

  • 0
Pamela Anderson

Pamela Anderson; Printskrin: Youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

Kanadsko-američka glumica i Tv ličnost Pamela Anderson (52) je bila virtuelni gost u emisiji kod Endija Kohena u emisiji “Watch What Happens Live” zajedno sa zvezdom “Real Houswives of New York” Ramonom Singer (63).

Pamela je u emisiji govorila o filmu “Čuvari plaže” iz 2016. godine u kom igraju glumci Dvejn Džonson i Zek Efron, kao i o kućnom videu koji je snimila sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, koji je postao hit na svim porno sajtovima.

- To nije bio kućni snimak. To je bila kompilacija video snimaka sa putovanja na kojima smo bili goli – rekla je Pamela.

Kada je govorila o blokbasteru i rimejku “Čuvara plaže” rekla je:

- Nije mi se svideo. Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit.

- 65 miliona dolara su uložili u film, mi smo našu seriji napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime. U tome je zabava biti kreativan. Zaista nije potreban toliki novac – rekla je.

- Kritičari se možda neće složiti, ali postoji razlog zbog kog je serija trajala 11 sezona. Nije do glume, priča, golotinje i kostima, već do zabave koju smo pružali ljudima za skroman budžet – zaključila je glumica.

Ona je otkrila da se sa koleginicom Jasmin Blit nije čula još od snimanja, a kada su je upitali s kim je od kolega sa seta ostala u dobrim odnosima, odgovorila je:

- Ni sa kim. Ja nisam društvena osoba – rekla je Pamela koja je seriju napustila posle 5. sezone.

Voditelj je zatim Pamelu i Ramonu upitao razna pitanja o vezama i seksu - da li su ikada podelile račun na prvom sastanku sa momkom, da li mogu da oproste prevaru, da li vole seks pod tušem i razna druga pitanja…

Ramona i Pamela se nisu složile ni u jednom odgovoru, a Pamela je dodala:

- Volim samo svoju decu. Imam uzak krug prijatelja. Ne družim se puno sa ljudima. Volim svoje pse i moju decu. Preferiram pse, u odnosu na druge ljude – zaključila je ona.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA