≫ 

"Prijatelji" ponovo na okupu: Jedan detalj u specijalnoj epizodi serije niko nije očekivao

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metiju Peri i Dejvid Švimer snimaće na originalnoj scenografiji kultne serije

  • 0
Friends, Prijatelji serija Foto: Profimedia/Everett

Snimanje specijalne epizode kultne serije "Prijatelji" trebalo bi da bude završeno krajem leta, pišu strani mediji. Publika će uživo pratiti zbližavanje šest likova, zvezda ove serije, a jedan detalj koji su svi očekivali, ipak neće biti takav kako ga svi zamišljamo.

Iako je specijalna epizoda trebala da bude dostupna na HBO Max od 27. maja, zbog epidemije korona virusa, sve je odloženo, te se uskoro očekuje pravi poklon za obožavatelje "Prijatelja".

- Nadamo se da će specijal "Prijatelja" biti snimljen do kraja leta, ako se zvezde poslože i vratimo se u produkciju - rekao je predsednik "Vorner medije" Bob Grinblat.

- Smisleno je imati veliku, bučnu publiku koja će uživo pratiti kako se šestoro sjajnih prijatelja ponovo zbližava. Nismo hteli da samo uradimo video-poziv iz kuhinja i spavaćih soba. Ukoliko mere fizičkog distanciranja potraju još dugo, razmislićemo o virtuelnoj opciji okupljanja -dodao je on.

Cela ekipa koju čine Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metiju Peri i Dejvid Švimer, odnosno zvezde serije, Rejčel, Monika, Fibi, Džoi, Čendler i Ros, ponovo će se okupiti i snimati na originalnoj scenografiji serije u Studiju 24 u Burbanku.

- Kako bismo izbegli bilo kakve nesporazume o čemu je ovaj specijal, želimo da naglasimo da ovo nije nova, originalna epizoda serije. Glumci će se pojaviti kao oni sami, a ne kao voljeni likovi iz "Prijatelja" - poručio je emiter HBO Max.

- Nadamo se da će biti gotov do Dana zahvalnosti, odnosno kraja novembra. Imamo svaki snimljeni trenutak te serije, i one koja publika nikada nije videla, kao i drugačije verzije scena koje su im dobro poznate, ali koje na kraju nisu postale deo epizoda - rekao je producent "Prijatelja" Kevin Brajt.

Iako je specijal "Prijatelja" odložen zbog korona virusa, na HBO Max bi mogao da se nađe do kraja godine, kada je inače 26. godišnjica emitovanja kultne serije "Prijatelji".

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA