≫ 

Kakva transformacija! Čuvena plavuša smršala čak 20 kilograma i dovela liniju do perfekcije

Atraktivna plavuša je konačno zadovoljna svojim telom i neverovatno zrači samopouzdanjem

  • 3
Kerry Katona Keri Katona, Foto: Instagram/kerrykatona7

Keri Katona (39), nekadašnja članica ultra popularnog benda "Atomic Kitten" godinama unazad kuburila je sa viškom kilograma, a sada je konačno uspela da svoju liniju dovede do perfekcije.

Ona je svojim fotografijama, koje su dokaz njene neverovatne transformacije u poslednjih nekoliko meseci, uspela da šokira svoje pratioce na Instagramu.

Keri je nastavila da napreduje, makar kada je njeno telo u pitanju, te svakodnevno naporno trenira, što je takođe vidljivo na njenim fotografijama.

- Vežbanje i svakodnevna joga bez posustajanja, sada konačno vidim i osećam njihove benefite. Molim vas, podsetite sebe da sve kreće iz glave. Danas sam imala groznu glavobolju, ali ipak sam ustala u 5 sati ujutro i posvetila se vežbanju rekla je ona pre nekoliko meseci.

Ono što se takođe primećuje je upravo ono što je možda i najvažnije za jednu ženu, a to je samopouzdanje. Atraktivna plavuša je konačno zadovoljna svojim telom i neverovatno zrači samopouzdanjem.

Njeni pratioci su prilično zatečeni transformacijom, te joj svakodnevno upućuju brojne komplimente ispod fotografija koje ona ponosno objavljuje.

Kako ova seksi plavuša izgleda na pragu četvrte decenije, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Karleuša hranila labudove, a svi su gledali samo koliko je smršala

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA