≫ 

Potvrđeno: Telo pronađeno u okeanu jeste telo poznatog glumca i rvača. Spasio sina, pa stradao

Šad Gaspard je otišao na plivanje sa sinom, ali ih je uhvatila jaka struja

  • 1
Šed gaspard Šad Gaspard; Foto: Tanju/Ap

Bivša superzvezda američkog rvanja, takozvane WWE organizacije, Šad Gaspard (39), je nestao u nedelju 17. maja 2020. godine tokom plivanja na Venis biču u Los Anđelesu sa svojim desetogodišnjim sinom, a sada mu je telo pronađeno.

Šad se, podsetimo, udavio nakon što je u poslednjem trenutku uspeo da spase svog sina.

Naime, Šad je prošlog vikenda bio s desetogodišnjim Arijem na plaži u Venis Biču. Glumac je u poslednjem trenutku dodao svog sina spasiocu, a potom ga je odnela struja od obale. Njegovo telo je pronađeno u utorak, a vlasti su tek kasnije potvrdile da je reč o njemu.

- Najviše se brinuo oko sigurnosti svog sina. Uradio je sve što je mogao da ga zaštiti - ispričao je svedok tragičnog događaja.

Šef vatrogasaca i spasilačke službe Keniči Hasket je otkrio da je glumčev sin bio udaljen 20 do 30 metara od obale kada ga je spasilac izvukao. Nakon toga je krenuo da spase Šada, ali ga je struja odnela stotinu metara dalje. Ronioci su poslati da pregledaju područje. Helikopteri su pretraživali odozgo.

- Sve se dogodilo u sekundi - istakao je Hasket.

Gaspardova udovica, bodibilderka Silijanase se oprostila od njega u četvrtak na Instagramu. Nazvala ga je istinskim herojem i istakla da je bio sila prirode koja je budila radost u mnogima.

- Hteli bismo da se zahvalimo svima na vašim molitvama i podršci u trenucima u kojima oplakujemo voljenog Šada. On je bio naš ceo svet i mi njegov. Nema dovoljno reči da se opiše koliko nam je značio - napisala je ispod fotografije stradalog muža.

Shad Gaspard Šad Gaspard; Foto: Profimedia

Zahvalila se svima koji su danima učestvovali u potrazi za njegovim telom. Inače, Gaspard je nakon završetka rvačke karijere počeo da se bavi glumom.

Silijana i Šad su bili u braku od 2009. godine, a penzionisani rvač je 2016. godine privukao pažnju javnosti kada je sprečio pljačku na benzinskoj stanici na Floridi.

Muškarcu, koji je bio pod uticajem alkohola i planirao pljačku, oteo je pištolj i svladao ga, pa ga držao do dolaska policije.

Porodica i prijatelji se opraštaju od nastradalog glumca i rvača.

Inače, svetski mediji prenose da je rvač Džon Sina donirao 40.000 dolara, fondaciji GoFundMe, koja je stvorena kako bi porodici pomogla da pokriju troškove.

Fanovi i rvači, uključujući Kodija Rodsa, Krista Džeriča, Tonija Kana i drugih, do nedelje su u svrhu pomoći porodici nastradalog Šada, donirali više od 130.000 dolara.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😥😥😥

    25. maj 2020 | 10:57

    OVO JE PRAVI OTAC!!!!!! Mada u Srbiji je danas vise pravih oceva nego majki,nazalost. Sad, zao mi je sto tako mlad a dobar otac ode prerano Pocivaj u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA