Noćna mora Ketrin Zite Džons: Majkl Daglas kuću vrednu 60 miliona spustio na 40, glumica pobesnela

Vila na Majorci je povučena iz prodaje nakon što šest godina nije bilo ozbiljnijeg kupca

  • 2
Majlk Daglas kuca

Foto: AP/Tanjug, PRofimedia

Američki glumac i producent Majkl Daglas (75) je povukao svoju vilu na Majorci vrednu 40 miliona dolara iz prodaje, nakon što šest godina nije imao ozbiljnog kupca.

U poslednjih šest godina, glumac Majkl Daglas održava kuću koja propada i truli na Majorci i ne namerava vise da joj spušta cenu. Prva prodajna cena 2014. godine je bila 60 miliona dolara, a sada iznosi 40 miliona dolara i tu se glumac zaustavio.

Za njegovu suprugu Ketrin Zitu Džons ova kuća je noćna mora, nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da je prodaju. Po poslednjim vestima koje prenose strani mediji, glumac je odlučio da povuče vilu iz prodaje.

Majorka je pravi raj i ostrvo koje se nalazi na Mediteranu, a Majklova vila pod nazivom “s’Estaca” se nalazi u mestu Valjdemosa.

Glumac je nekretninu do 2018. godine zakonski i dalje delio sa svojom bivšom suprugom Diandrom Luker (64), s kojom je bio u braku do 2000. godine. Od 2014. godine vila je na prodaju, a glumac se sada predomislio i odlučio da je zadrži.

Naime, on je doneo odluku da je zadrži nakon što je pandemija korona virusa eskalirala širom sveta, jer je shvatio da je “s’Estaca" najbolje mesto na planeti kako bi se izolovao i sačuvao od bilo koje infekcije.

Iako je Majkl godinama snižavao cenu ove nekretnine, još uvek nije imao ozbiljnog kupca. Na leto 2018. godine spustio je cenu ispod uložene na 28,9 miliona dolara.

Nakon toga je odlučio da otkupi polovinu svoje bivše supruge i da sam uživa u ovom zdanju u  prelepoj prirodi.

Imanje se prostire na vise od 77 hektara, dok nekoliko nekretnina na imanju ima preko 1000 kvadrata. Postoji 7 manjih zgrada unutar dvorišta sa 10 soba i može da primi oko 20 gostiju, koji mogu da uživaju u lepoti prirode na ostrvu.

Majkl unutar imanja ima svoju vinariju, bašte, bazen i privatni put koji ih još više izoluje od ostatka sveta. Majorka je veoma specijalno mesto za Majkla i Ketrin jer su se tamo zaljubili, a nakon toga 2000. godine i venčali.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA