≫ 

Džej Lo konačno otkrila ko je misteriozni muškarac sa slike iz teretane - i ne, nema masku na licu

Slikom je podigla neverovatnu prašinu, a sada je konačno objasnila o kome i o čemu se radi

  • 1
Dženifer Lopez

Slika Džej Lo iz teretane kojom je podigla prašinu/Printskrin: Facebook/jenniferlopez

Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez (50) konačno je otkrila ko je misteriozni čovek koji se našao na njenoj slici iz teretane.

Džej Lo napravila je totalni haos na internetu kada je pre nekoliko dana objavila sliku iz teretane, a nepoznati muškarac sa, kako su pretpostavljali fanovi u prvi mah - maskom (ili povezom) na licu - uleteo joj je u kadar.

Tokom emisije "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" u petak, Džej Lo je objasnila kako je zagonetni muškarac ustvari bio na video pozivu sa njenim verenikom.

- To je bio Zoom! - rekla je kada ju je voditelj Džimi Felon pitao za sliku, pre nego što je objasnila da u kući nije imala teretanu pre pandemije korona virusa, pa je zapravo bila u garaži, gde je i Rodrigez obavljao svoj poslovni poziv.

- Bio je to neki agent za nekretnine sa kojim je Aleks razgovarao putem Zooma - rekla je Dženifer.

Istu stvar ranije je izneo i izvor veoma blizak paru za "People", takođe navodeći kako se muškarac vidi na ekranu laptopa.

- Njihova teretana je odmah do kancelarije. Kada imaju sastanak preko Zooma, projektuju ga na velikom ekranu. Na slici možete videti Aleksovu ruku (nosi plavu košulju). Čovek na slici je bio poslovni saradnik (na velikom ekranu) i ruku je stavio na usta. To nije maska - ispričao je pomenuti izvor.

Džej Lo je u samoizolaciji sa Aleksom i njegovim ćerkama Natašom (15) i Elom (12), kao i sa svojim blizancima Emom i Maksom (12), u njihovom domu na Floridi.

- Puštam sve da se odmori - svoju kosu, koju sam 20 godina uništavala zbog posla; puštam nokte da dišu; i generalno, vodim računa o sebi - rekla je Lopezova tokom izolacije.

- Bilo je zabavno u početku biti toliko opušten, nositi trenerke i imati neurednu kosu, ali onda počneš i sam da se osećaš haotično. Tako da mislim da je sve u tome da se izdigneš, da imaš svoju rutinu, pokušavaš da vežbaš, neguješ kožu i koristiš vreme da budeš bolji - zaključila je muzička zvezda.

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Predator

    25. maj 2020 | 12:26

    Na glavu da mi sjedneš život bi mi učinila mnogo lepšim😝😘🍑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA