≫ 

Megan Markl veruje da su članovi kraljevske porodice pokrenuli zaveru protiv nje kako bi je ocrnili

Vojvotkinja od Saseksa sumnja da je postojala zavera kako bi se uništila njena reputacija

  • 0
Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica Megan Markl (38) veruje da je postojala zavera protiv nje od strane članova kraljevske porodice Ujedinjenog kraljevstva, kako bi narušili njenu reputaciju.

Naime, Megan misli da je sve počelo kada se uselila u Kensington palatu sa Princem Harijem 2018. godine.

Ona veruje da su želeli da naruše njenu reputaciju, nakon što se udala za Harija, kako bi rasturili njihov brak.

- Bila je ubeđena da postoji zavera protiv nje, pa se bukvalno samoizolovala kada su se preselili u Frogmor – rekao je njen prijatelj.

- Mislim da se osećala kao autsajder od samog početka. Ovo nije bio život na koji je navikla i želela je da ode odatle- dodao je prijatelj.

- Počela je da se oseća izolovano i nedostajale su joj majka i prijatelji iz Los Anđelesa – otkrio je on.

Njena finansijska nezavisnost je bila pokretač njene i Harijeve odluke da napuste kraljevsku porodicu i da se odsele iz Ujedinjenog Kraljevstva u sunčanu Kaliforniju.

- Ono što je mučilo Megan jeste to što nije zarađivala novac. Oduvek je radila i mislim da se nije osećala ispunjeno. Želja za finansijskom nezavisnošću je bio jedan od najvećih razloga za odlazak – rekao je on.

Megan Markl i princ Hari Megan Markl i Princ Hari Foto: Tanjug/AP

Bez obzira na natpise stranih medija kako se nisu dobro snašli u Los Anđelesu, par je razvio prijateljstvo sa pevačicom Adel i Oskarovcem Leonardom Dikaprijom.

- Sigurna sam da će se njihov društveni život razvijati na večerama i žurkama u Los Anđelesu, gde će biti okruženi ljudima kojima mogu da veruju i da se povežu sa njima – rekla je urednica kanala “E” Melani Bromlej.

Par je nedeljama bio u karantinu za vreme korona virusa u vili Tajlera Perija u Kaliforniji, gde su boravili sa njihovim 1-godišnjim sinom Arčijem.

Video: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA