Nakostrešene grudi, čvrsta guza ispod šortsa, ali jedan detalj na ženi Džastina Bibera nije baš lep

Američka manekenka i supruga slavnog pevača je pokazala guzu dok je išla da pruži podršku svom mužu na terenu za basket

  • 1
Džastin Biber, Hejli Biber Džastin Biber i Hejli Boldvin; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka i TV ličnost Hejli Boldvin (23) i njen suprug ultrapopularni kanadski pevač Džastin Biber (26) su uslikani na košarkaškom terenu u Los Anđelesu, gde je on igrao basket okružen velikim brojem telohranitelja.

23-godišnja manekenka je uslikana dok se sastajala sa suprugom Džastinom na košarkaškom terenu u Beverli Hilsu, gde je igrao basket.

Hejli je nosila roze top bez brushaltera i roze šorc, dok je Džastin obukao samo šorc bez majice, otkrivajući mnogobrojne tetovaže.

Hejli je imala vezanu kosu u rep, nosila je retro naošare za sunce i zlatne alke na ušima. Bila je bez šminke, a pre nego što se sastala sa mužem, pokupila je kafu za poneti. Tom prilikom joj je "ispala" guza iz šorca i videle su se njene duge zategnute noge. Međutim, iako ima sjajno telo, sve češće Hejli "fura" masnu kosu, što mnogi karakterišu kao ne baš lep "detalj".

Džastin je nosio crveni šorc s njegovim potpisom „Drewhouse“ i u rukama košarkašku loptu.

Nakon toga, igrao je basket sa svojim telohraniteljima, a pre nego što mu je supruga došla, uživao je šutirajući na koš sam i to baš na njihov praznik "Memorial Day".

Podsetimo, Džastin i Hejli su u braku od septembra 2018. godine kada su se venčali u tajnosti, da bi godinu dana kasnije napravili veliko slavlje za svoju porodicu i bliske prijatelje.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije Džastina i Hejli na terenu, kao i guzu zategnute manekenke.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konobar

    26. maj 2020 | 11:05

    A kod nas svaka glumi ribu a tri puta ušla u teretani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA