Emili skočila mužu u naručje, on joj rukom prekrio intimne delove, jer se baš sve videlo

Njeni bikiniji su sve  manji, ali u ovakvom izdanju želi da pozira samo u naručju svog supruga, s kojim je već dve godine u srećnom braku

  • 3
Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Printskrin: Instagram/emrata

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (28) često pozira u bikiniju ili naga, a sada je na društvenoj platformi Instagram objavila fotografiju u naručju svog supruga, producenta Sebastijana Bera Meklarda (39), s kojim je u srećnom braku već dve godine.

Nakon što su nekoliko nedelja proveli u karantinu u svom domu u Los Anđelesu, manekenka Emili i njen suprug Sebastijan su krenuli u nove avanture.

Lepa brineta je ovih dana boravila u prirodi sa svojim suprugom i psom, a priliku je iskoristila da se fotografiše u novom bikiniju sa njenim potpisom. Ona svoj brend najbolje reklamira sama, pa je i ovog puta pozirala u provokativnom izdanju.

Ona je tom prilikom pokazala isklesanu figuru, dok je lice skrivala kapom, a pozirala je i u naručju svog supruga, pa pokazala je više nego što smo očekivali.

Naime, suprug ju je podigao u vis, a tom prilikom je "zgrabio" za guzu, dok se ona topila u njegovom zagrljaju, a na prvoj fotografiji može se videti njen savršeno ravan stomak i isklesani trbušnjaci.

Podsetimo, Emili je postala slavna 2013. godine nakon što se pojavila u muzičkom spotu Robina Tikea za pesmu "Blurred Lines" i od tada je jedno od najtraženijih lica u modnom svetu. Premda je pesma postala najslušanija te godine, spot je izazvao brojne kontroverze zbog seksističke konotacije.

Pre toga, Emili se u martu 2012. godine pojavila na naslovnoj strani erotskog magazina „Treats!“ koji joj je doneo uloge u pomenutom spotu i u spotu za pesmu „Love Somebody“ benda "Maroon 5".

Na modnoj pisti je debitovala 2015. godine noseći reviju Marka Džejkobsa na Njujorškoj nedelji mode. Usledile su revije brendova "Bottega Veneta", "Dolce & Gabbana" i "Versace". Zaštitno je lice brendova „DKNY“, „Paco Rabanne“,„Kerestas“ i mnogih drugih.

U saradnji s drugim kreatorima dizajnirala je kolekciju torbica i nakita. Sa brendom „Inamorata“ osmislila je sopstvenu kolekciju kupaćih kostima. Svoj seksepil ističe gde god stigne, a o seksualnosti voli da raspravlja i na društvenim mrežama.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA