≫ 

Velika transformacija slavnog glumca tokom veze sa Bondovom devojkom

Ben Aflek izgleda nikad srećnije od kako je u vezi sa Anom de Armas, veseo je, smeje se, a čak mu ni brada više nije seda

  • 0
Ben Affleck sa sedom bradom

Ben Aflek i Ana De Armas; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Oskarovac Ben Aflek (47) se nedavno u javnosti pojavio sa sedom bradom i pomalo sedom kosom, međutim u ponedeljak je 47- godišnji holivudski veteran izgledao mnogo svežije i na licu je imao mnogo tamniju bradu, što je iznenadilo njegove obožavatelje.

Ben je uslikan dok je šetao po Pacifik Palisadu sa svojom novom 32-godišnjom devojom i glumicom Anom De Armas (32) koja će se pojaviti u novom filmu o Džejms Bondu „No Time To Die“, čija je premijera pomerena zbog pandemije korona virusa koja hara svetom.

Par je izgledao veoma srećno dok su šetali i non stop su gledali jedno drugo u oči.

Legendarni glumac je izašao u ležernom izdanju. Nosio je sivu široku trenerku i maslinastozelene patike, dok je Ana bila u veoma ženstvenom izdanju u beloj haljinici i patikama u istoj boji.

Ben je u rukama nosio kafu za poneti i držao je povodac u ruci u jednoj ruci, dok je u drugoj čvrsto držao lepu devojku s kojom je veoma srećan. On je glumicu čvrsto držao za ruku, dok je ona noseći naočare za sunce, zaljubljeno gledala u njega. Podigla je kosu u punđu i nije nosila šminku, a fanovi su primetili da je prirodno lepa.

Ono što je svima šokantno jeste to što Ben više nema sedu bradu, već ima dosta tamniju bradu i kosu, a fanovi se pitaju da li se ofarbao ili se samo dobro obrijao i podšišao, pa tako uklonio sede dlake.

Par je nedavno podigao vezu na viši nivo kada je Ben upoznao Anu sa svojom decom Violet (14), Serafinom (11) i Semjuelom (8), koju ima sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (48).

Strani mediji prenose da je Dženifer veoma „srećna“ što se on ponovo zabavlja i što se sklonio od poroka.

- Dženifer je neverovatno srećna što je otac njene dece ponovo srećan i zadovoljan u životu – tvrdi izvor blizak glumici.

Aflek i Armas su se upoznali na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kom tumače par i odmah su se zbližili. Ne kriju koliko su zaljubljeni, a pre pandemije korona virusa, su otišli na romantično putovanje u njenu rodnu Kubu, a posetili su i Kostariku.

Video: Najbolja bivša žena: Afleka iz kandži alkohola spasava Dženifer Garner

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA