"Mrzi sve što je čini drugačijom od sestara, ni pre operacija nije ličila ni na koga u familiji"

Kloi Kardašijan je optužena da ima “novo lice” i njeni fanovi su za vikend spekulisali zbog čega izgleda toliko različito u odnosu na ranije

  • 3
Kloi Kardasian Kloi nekad i sad, Foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (35) se proslavila 2007. godine kada je njena porodica počela da snima rijaliti šou pod nazivom "Keeping Up With The Kardashians", koji se prikazuje i dan danas.

Najmlađa sestra iz Kardašijan klana prima mnoge negativne kritike na račun svog izgleda, nakon što je objavila poslednjih nekoliko selfija na Instagramu.

Fanovi joj kažu da izgleda kao druga osoba svake godine i da je promenila svoje lice ozbiljnim estetskim zahtevima. Naime, oni su uporedili stare slike sa novim i kažu da je neprepoznatljiva.

Izgleda da su Kloini fanovi želeli da odbrane rijaliti zvezdu i smislili su nove teorije o njenom drugačijem izgledu.

Jedan je rekao da je zvezda “Keeping Up With The Kardashians” samo želela da izgleda isto kao njene starije sestre Kortni (41) I Kim (39), pa se zbog toga operiše i fotošopira.

- Ona mrzi stvari koje je čine drugačijom u odnosu na njene sestre – napisao je jedan fan na Instagramu.

Kloi oduvek izgleda drugačije u odnosu na svoje sestre Kim (39) i Kortni (41) , koje su poznate po svojoj prirodno tamnoj kosi i oblinama.

- Ona i pre operacija i fotošopa nije ličila ni na koga u familiji – dodao je drugi fan.

Treći pak tvrde da Kloi nije ćerka Roberta Kardašijana koji je otac njene dve sestre i brata Roba, već da je ćerka bivšeg ragbiste O Džeja Simpsona (72), što je i pravi razlog njenog drugačijeg izgleda - krupnije građe, visine, boje kose i očiju, u odnosu na brata i sestre.

Podsetimo, Simpson je 1994. godine bio osumnjičen za ubistvo svoje bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Rona Goldmana, dok mu je Robert Kardašijan, Kloin otac, bio advokat. Kasnije su Robert i njegova bivša supruga, odnosno Kloina majka, Kris Džener, godinama bili prijatelji.

Sumnja se da su Kris i O Džej imali kratku aferu i da je Kloi produkt njihove romanse.

Simpson je negirao sve tračeve na svom Tviter profilu i otkrio da ga Kris nikada nije privlačila u seksualnom smislu i da ne postoji šansa da je on Kloin otac, jer Kris i on nikada nisu imali seksualni odnos. Kloi je u prošlosti uvek bila okarakterisana kao debela sestra i "džin" s obzirom da je skoro 20 centimetara viša od svojih sestara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Četvrti fan je ipak dodao da je Kloi lepa na svoj način i napisao:

- Nadam se da će shvatiti da ne mora da izgleda kao njene sestre da bi bila lepa. Već jeste – zaključio je on.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makili

    26. maj 2020 | 14:42

    Realno je najseksipilnija od njih⚡

  • Jelena

    26. maj 2020 | 18:30

    Iako I ona,kao ostatak zenskog klana Kardasijan,nema srece u ljubavi,uprkos novcu, izgleda u ponasanju dosta prirodnije i prizemno.

  • Mile

    17. jun 2020 | 20:24

    E svašta! Prozivaju ženu zato što je visoka i svetlije tena i kose u odnosu na ostatak porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA