≫ 

Najlepša žena sveta nastavlja sa seksi slikama: Ovaj put je pokazala grudi i pegice na licu

Poznata manekenka ponovo pokazala svoje "donje grudi" i zategnut stomak na novoj objavi na društvenim mrežama

  • 5
Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid (23) je objavila novu provokativnu fotografiju iz karantina u kom se već dva meseca nalazi zbog pandemije Covida-19 koji hara svetom.

Naime, Bela je nastavila da vodi ljubav sa fotoaparatom dok se nalazi u izolaciji i pozirala u seksi zelenom bikiniju, kojim je oduševila svoje pratioce na Instagramu.

Manekenka je objavila neobrađene fotografije dok se sunčala u dvorištu i pokazala svoj zategnut stomak, podignute grudi, kao i preplanuli ten u novoj galeriji slika.

Bela je ponovo pokazala svoj donji deo grudi u kupaćem kostimu, koji ima prsten u sredini, dok je donji deo kupaćeg imao samo dve tračice koje drže bikini da joj ne spadne.

Pored toga objavila je video snimke na kojima se vide konji, s obzirom da se trenutno nalazi u prirodi i izoluje se kako se ne bi zarazila virusom, koji je eskalirao u SAD-u.

Lice s naslovnice “Vogue-a” je takođe objavila selfi bez šminke na kom se vide njene pegice koje ima na nosu i na kojoj namiguje prema objektivu, dok su joj usne natopljene svetlucavim ružem.

Na ovoj objavi je prikupila preko milion lajkova i bezbroj komentara, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 30 miliona pratilaca.

Podsetimo, Bela je nedavno u bikiniju pokazala i celulit, i strije, i ne tako savršen stomak na potpuno neobrađenim slikama koje je objavila na Instagramu.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    27. maj 2020 | 09:20

    Moja baba Zivadinka je lepša od ove.

  • Мића

    27. maj 2020 | 02:43

    Мајко мила, па жене уСрбији су пет пута лепше

  • plavi safir

    27. maj 2020 | 18:05

    Pokušavala sam na tim slikama o kojim pišete da vidim šta je to loše, taj celulit itd. Ali ne videh ili moje oči nisu dobre. Ne razumem odusevljavanje njenim izgledom tj ovakvo pisanje. Pa kad će ako ne sada da izgleda savršeno?? Devojka ima 23 godine, alo!! Pa ja sam sa 23 bila i prelepa i prezgodna, a nisam bila manekenka... Čudno je sve ovo u današnje vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA