≫ 

Više ne izgleda ovako! Bred Pit drastično promenio imidž, ovakvog ga nikad niste videli

Holivudski šmeker je u opuštenom izdanju uslikan u blizini svog doma u Malibuu

  • 2
Bred Pit Bred Pit, Foto: Tanjug/AP

Legendarni holivudski glumac i miljenik žena Bred Pit (56) je izgleda jedan od onih muškaraca koji su se "zapustili" u karantinu tokom pandemije Covida-19.

Naime, glumac je uslikan ispred svog doma u Malibuu u neprepoznatljivom izdanju. Imao je dugu, puštenu i masnu kosu, kao i dužu sedu bradu, na koju nismo navikli.

On je bio u ležernom izdanju i uslikan je u širokim, pocepanim farmerkama i izgužvanoj širokoj majici, a može se videti i da je malo "pustio" stomak.

Bred nije ni pokušavao da se sam ošiša, već želi da se prepusti u ruke profesionalaca, koji mu uvek uredno ošišaju i stilizuju kosu.

Verujemo da će se i ova promena svideti njegovim obožavateljkama kojih ima mnogo, baš kao i svi njegovi dosadašnji imidži.

Bred je snimljen u društvu basiste legendarnih “Red Hot Chili Pepperesa” Flija dok su na ulici razgledali motore, a za objektive paparaca koji su se našli u blizini njegovog doma nije previše mario.

Inače, Bred i Fli (57) su dobri prijatelji još od devedesetih godina i često se druže. Imaju nekoliko zajedničkih interesa poput motora i dizajnerskog nameštaja koji zajedno vole da kupuju, a često i izlaze zajedno.

U nastavku pogledajte kako je Bred izgledao do pre nekoliko meseci, a kako izgleda danas.

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA