≫ 

Samo deo ovog snimka pre 2 meseca šokirao je naciju: Sad je objavljen ceo video i nosi moćnu poruku

Mlada pevačica je odlučila da više ne robuje tudjem mišljenju, pa je u kratkom video snimku konačno pokazala svoje obline

  • 1
Billie Eilish, Bili Ajliš

Bili Ajliš; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Bili Ajliš (18) je objavila moćan video snimak na Jutjubu u kom se skida i govori da se više ne stidi svog tela. Kompletan snimak odlučila je da pusti u javnost dva meseca nakon što je "naciju šokirala" njegovim delovima, prikazanim na koncertu u Majamiju.

Naime, u video snimku koji je sinoć objavljen na Jutjubu pevačica se skida u brushalter, dok govori o nezdravim komentarima njenih pratilaca koje su godinama imali o njenom telu. Snimak je brzo postao viralan i za par sati već ima 2,3 miliona pregleda.

Pevačica je odlučila da objavi snažan video snimak čim je napunila 18 godina i time je šokirala javnost.

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo seksualni “objekti”.

Kada je pre par godina kada je bila maloletna njen kratki video snimak u topiću objavljen u javnosti, bila je veoma uznemirena jer je dobijala negativne i seksualne komentare, zbog kojih je kasnije imala traumu. Od tada se Bili borila sa tim da pokaže svoje telo u javnosti i nikada se nije oblačila provokativno. Nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu jer se plašila da će je neko ponovo nazvati k*rvom i da će je osudjivati.

Ona je novim video snimkom želela da pokaže da je sada odrasla žena, da nema komplekse i da se ne plaši svoje seksualnosti i da će se u budućnosti skidati ukoliko to poželi.

Video snimak počinje tako što je Bili prvo obučena u duks, a zatim se polako skida sve dok ne ostane u majici, pa u brushalteru, a zatim se utapa u crnu tečnost i video se završava snažnim rečima:

-Vaše mišljenje nije moja odgovornost - zaključila je mlada pevačica.

Video: Zašto su fanovi Bili Ajliš poludeli kada su videli devojku njenog brata?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    27. maj 2020 | 13:08

    Хахаха, која бесвест - не води рачуна о туђем мишљењу, па ОБЈАВИЛА слике, хохо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA