≫ 

Slavna manekenka vadi silikone: Dojka je glupa vreća sala, hoću opet normalno da spavam na stomaku!

Poznata manekenka je posle 14 godina odlučila da izvadi implante iz grudi

  • 2
Krisi Tajgen sa decom Krisi Tajgen sa decom; Printskrin Instagram / chrissyteigen

Američka manekenka Krisi Tajgen (34) je na svom Instagram profilu potvrdila da nakon 14 godina uklanja svoje implante iz grudi.

Manekenka je objavila fotogrfiju iz prošlosti, na kojoj ima prirodne grudi, kojom je najavila da ide na operaciju uklanjanja silikona.

Ona je na toj objavi prikupila više od milion ipo lajkova, a u opisu fotografije je napisala:

- Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti – vadim silikone iz grudi - započela je ona.

- Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih si*a – dodala je Krisi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Što u stvari si*a i jeste. Glupa, ali čudesna vreća sala –zaključila je ona.

Krisi je u jednom intervjuu otkrila da je uradila grudi kako bi imala više samopouzdanja u bikiniju, jer se često fotografiše baveći se modelingom.

- Uradila sam grudi kada sam imala 20 godina. Želela sam da budu zaobljene i istaknute kada sam u bikiniju. S obzirom da često poziram, želela sam da stoje čvrsto i dok ležim na leđima. Ali onda dobijete decu, one se napune mlekom i opuste i sada su grozne – rekla je tom prilikom poznata manekenka koja se 2010. godine pojavila na naslovnici "Sports Ilustrated Swimsuit".

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA