≫ 

Jedan od najmoćnijih ljudi iz sveta šoubiznisa 3 godine ne koristi mobilni telefon

Član žirija TV šoua "America's got talent" je otkrio da ne žali što nema mobilni telefon za vreme izolacije

  • 2
Simon Cowell, Sajmon Kauel

Sajmon Kauel; Foto: Profimedia/Matrixmedia/Matrix

Britanska TV ličnost Sajmon Kauel (60) je otkrio da već 3 godine nema mobilni telefon i da mu uopšte nije falio za vreme karantina tokom pandemije Covida-19.

Novinar Kevin Frejzer je razgovarao sa članom žirija "America’s Got Talent" Sajmonom Kauelom o njegovom iskustvu za vreme karantina.

Sajmon je priznao da je to najduže vreme koje je proveo kod kuće, zbog raznih obaveza koje inače ima i otkrio da mu je bilo divno s obzirom da je više vremena proveo sa svojom porodicom. Na pitanje kako izdržava bez telefona rekao je:

- Veoma je jednostavno. To znači da se budiš bez 50 poruka koje te čekaju, a na koje ne možeš da stigneš da odgovoriš - započeo je.

- I to se dogodilo jednog jutra. Ustao sam i sačekalo me je 52 poruke i tada sam pomislio: „čak iako odgovorim na sve poruke, dobiću nove odgovore, koji će se multiplicirati tog dana. Shvatio sam da me to sprečava da radim i živim normalno, pa sam ga prvo isključio na mesec dana, zatim na tri meseca, pa onda na godinu, a sada je to tri godine. I obožavam ovakav život – rekao je voditelj.

Simon Cowell, Sajmon Kauel

Sajmon Kauel; Foto: Profimedia/NBC /BACKGRID/Backgrid UK

- Čak iako ga ograničim uvek imam neke obaveze oko njega, znate ne želim da moj telefon kontroliše moj život. Kada ste na sastanku ili vodite razgovor za večerom, a osoba pored vas čita nešto na telefonu, to je veoma nepristojno i više nismo posvećeni onome o čemu smo razgovarali – dodao je on.

Kauel je otkrio da sada komunicira sa ljudima samo preko aplikacije „Zoom“, a posebno je to radio za vreme izolacije.

- Veoma je bitno da tokom ove krize ostanemo pozitivni. Uradite sve što možete da pomognete ljudima kojima je pomoć najpotrebnija u ovo teško vreme. I samo se molite da sve brzo prođe – rekao je Sajmon.

- Jedina dobra stvar u svemu ovome jeste da nam je kvalitet vazduha najbolji ikada. Zaista je divan - zaključio je Sajmon, uz malo optimizma.

60-godišnja zvezda je otkrila kako se njegov 6-godišnji sin Erik, koga ima sa devojkom Loren Silvermen snašao u celoj situaciji:

- Sklanjamo ga od svih jer ima šest godina. Pokušavate da zaštitite svoje dete u svemu ovome. Ali vreme sa njim i posmatranje njegovih dnevnih obaveza, predavanja i domaćih zadataka je zaista predivno. Zajedno smo u svemu tome kao porodica i to je ono najlepše što se dešavalo za vreme pandemije - zaključio je Sajmon.

Video: Sajmon Kauel konačno smekšao: Takmičarki rekao da je želi za snajku

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA