≫ 

Sa 12 je poželela prvu operaciju, grudi uvećala sa 18, a usta radila čak 20 puta! Danas se kaje

Poznata je po brojnim operacijama zbog kojih je promenila izgled, ali danas žali što je bila ovisna o njima

  • 1
Emi Čajlds Amy Childs Ejmi Čajlds; Foto: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia, Instagram/amychilds1990

Bivša rijaliti zvezda, televizijska ličnost, biznismenka i model Ejmi Čajlds (29) je postala kritičar kozmetičke hirurgije i preparata nakon što je imala loše iskustvo sa tim i godinama se transformisala pred publikom.

Naime, Ejmi je sa svojih 29 priznala da je imala plastične operacije u poslednjih 12 godina, od svoje 18.

Rijaliti zvezda je otkrila kako je to kada si navučen na plastičnu hirurgiju, zbog čega je to uradila i šta bi u budućnosti želela za svoju ćerku.

Ejmi je već godinama poznato lice u svetu britanskih rijaliti emisija. Ona je prvi put poželela da ima plastičnu operaciju kada je imala 12 godina i tada je želela veće grudi, jer su je deca u školi ismevala da je "ravna kao daska" i da nema grudi kao njene drugarice.

- Želela sam veće grudi. Upoređivala sam sebe i svoje prijateljice i to mi je bila jedina misao u glavi. Nisam se osećala ugodno u svojoj koži s malim grudima i sada mi je žao sebe kada gledam sve iz ove perspektive - otkrila je Ejmi.

Kada je napunila 18 godina prvi put je povećala grudi, dok je u narednih osam godina 20 puta povećala usne.

Ejmine usne nakon 20 operacija:

- Postala sam zavisna i želela sam da izgledam bolje. Pre četiri godine sam gledala neke svoje slike i roditelji su mi rekli: "Ejmi, izgledaš čudno", a ja sam odmah zaplakala i od tada više nisam radila nikakve korekcije - dodala je ona.

Kada je imala 23 godine drugi put je povećala grudi, dok je u 25. godini bila hospitalizovana dve nedelje, jer joj se implant pomerio i pukao.

Nije dirala svoje usne već nekoliko godina i kaže da će učiniti sve kako bi sprečila svoju ćerku da se operiše i da prolazi kroz iste patnje tražeći fizičku perfekciju koja ne postoji.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    28. maj 2020 | 17:22

    Svaka majka djeci prica sta je dobro a sta ne. Ali djeca moraju isprobati bas ono zabranjeno. Tako da...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA