≫ 

Bivši dečko Kortni Kardašijan i 16 godina mlađa milionerka raskinuli posle 3 godine veze

Ljubav se završila nakon što su dva meseca karantina proveli odvojeno

  • 3
Sofija Riči, Skot Disik

Sofija Riči i Skot Disik; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Rijaliti zvezda Skot Disik (37) i ćerka Lajonela Ričija, manekenka Sofija Riči (21) su raskinuli nakon tri godine veze.

Naime, Skot se već godinama ponaša bahato i bezobrazno prema ljudima bliskim njemu, a sada se šuška da 16 godina mlađa manekenka nije više mogla da podnese njegovo ponašanje.

Izvor blizak paru kaže da joj je veoma smetala i njegova bliskost s rijaliti zvezdom Kortni Kardašijan (41), koja je majka njegove dece i sa kojom ima sinove Mejsona (10), Rejna (5) i ćerku Penelopi (7).

- Kortni joj nije olakšavala, a takvo ponašanje ne možete dugo trpeti - rekao je izvor.

Skot je s Kortni je raskinuo 2015. godine, a dve godine kasnije započeo je vezu s mladom manekenkom, koja je tada jedva bila punoletna.

Inače, Skot je zavisan o alkoholu i drogama već godinama, a potpuno je izgubio kontrolu nad svojim postupcima pre šest godina kad su mu preminuli roditelji u razmaku od tri meseca i kada se mesecima ponašao razuzdano.

Tada su Kortni i Skot raskinuli, a sada je zbog istog razloga okončana i ova veza.

 Sofiji je ”prekipelo” i nije mogla više da bude u "toksičnoj" vezi. Ona je nedavno otkrila da su izolaciju za vreme pandemije korona virusa proveli odvojeno i da ih je to još više udaljilo. Ne kaže se za džabe "daleko od očiju, daleko od srca".

Sofija Riči, Skot Disik

Skot Disik i Sofija Riči; Foto: Instagram/sofiarichie

Skot je nedavno otišao u kliniku za odvikavanje, ali je ubrzo odustao jer se na društvenim mrežama proširila njegova slika dok je ulazo u bolnicu.

- On će uraditi sve što je u njegovoj moći da pomogne sebi, želi da bude dobar muškarac i otac, ali ne želi da bude negde gde “cure” fotografije o njemu, to nije baš sigurno mesto za njega - rekao je izvor i nastavio:

- On mora da bude negde gde se poštuje privatnost i gde može da radi na tome da poboljša ono što na sebi želi da popravi. Do tamo ne može doći ako nije siguran, a to je razlog zbog kog je otišao iz bolnice – zaključio je izvor.

Podsetimo, Skot je nedavno svojoj sada već bivšoj devojci poklonio dva automobila za 21. rođendan.

Skot je ispred Sofijine kuće parkirao dve mašine - Rendž Rover i Aston Martin, a ona se oduševila luksuznim poklonima.

Najbolji poklon od dečka - napisala je Sofija dok je snimala nove automobile.

Nakon što se svima na društvenim mrežama pohvalila novim četvorotočkašima, Sofija je privatnim avionom otišla na svoje rođendansko slavlje u Las Vegas.

Tada je izgledalo da sve funkcioniše lepo, uprkos razlici u godinama koju obožavatelji rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians" često ističu i govore da je prevelika.

(I.T.) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    28. maj 2020 | 18:48

    Kako me nervira ovo "milionerka" i "milijarderka" kao da su to zanimanja. Pa i Skot je milioner pa sto ga ne predstaviste tako?

  • xxx

    29. maj 2020 | 01:16

    Velika razlika u godinama ne moze na duge staze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA