≫ 

Na slikama je savršeno ravan, a sada je Kardi Bi pokazala kako joj stvarno izgleda stomak i šta radi

Reperka je objavila video snimak u kom se vidi koliko uvlači stomak na svojim fotografijama kako bi ispale idealne

  • 0

Američka reperka i glumica Kardi Bi (27) je objavila kontroverzan video snimak u kom se vidi kako zapravo izgleda njen stomak u realnom životu, s obirom da na društvenim mrežama izgleda savršeno.

Naime, na početku video snimka Kardi šeta sa ravnim stomakom, gde se mogu videti njeni zategnuti trbušnjaci, a zatim pri kraju klipa opušta stomak i odjednom izgleda kao da je trudna.

Reperka je na crvenim tepisima, fotografijama i nastupima skoro uvek razgolićena i pokazuje svoje bujne obline, dok joj je stomak perfektno ravan.

Sada se pevačica našalila da mora da ga uvlači dok se fotografiše za društvene mreže, jer se dosta ugojila u karantinu tokom pandemije korona virusa koja hara svetom.

- Uvlačenje u stvarnom životu - napisala je u opisu video snimka.

To je ne sprečava da i dalje objavljuje provokativne fotografije i golica maštu svojim pratiocima i obožavateljima, koji joj ostavljaju brojne komentare, a najčešći su oni koji joj kažu da sjajno izgleda i da "gori".

Nekoliko sati pre video snimka reperka je objavila fotografiju na kojoj pored bazena pozira u bikiniju i kleči na ležaljci, dok joj je talasasta kosa pada niz leđa, a u opisu fotografije je napisala:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

 

- Zamalo da puknem dok sam uvlačila stomak za ovu fotku - napisala je Reperka ironično.

 Ona je priznala da se u karantinu ugojila u licu, ali i u celom telu, a kilogrami se najviše primećuju na stomaku.

Podsetimo, reperka se pohvalila novom tetovažom na društvenoj mreži Instagram, koju ima od ramena, preko leđa i zadnjice do unutrašnjeg dela kolena, tako što je objavila seksi fotku, koja je probudila maštu u mnogim muškarcima.

Tetovaža se sastoji od cveća i listova, u crvenoj, zelenoj i žutoj nijansi i kako kaže radila ju je mesecima, a sada je konačno pokazala svima.

Reperka je poznata po tome što stalno menja perike, a često se i tetovira. Ona na telu ima 10 primetnih tetovaža, za koje se zna, a prošle godine je istetovirala ime svog supruga Ofseta na levoj nozi.

Ofset je takođe istetovirao ime svoje supruge na desnoj strani vrata, a poznato je da mu je reperka nedavno poklonila pola miliona dolara za 28. rođendan.

Kardi Bi i reper Ofset su se venčali pre 3 godine, a 2018. godine su dobili ćerku Kulturu, koja će proslaviti svoj drugi rođendan 10. jula 2020. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA