≫ 

Najstarije biološko dete Anđeline i Breda proslavilo 14. rođendan: Ćerka Šilo želi da bude dečak

Bred Pit je otkrio da njegova ćerka Šilo želi da je njeni roditelji oslovljavaju imenom Džon

  • 0
Siloh Džoli Pit, Shiloh Jolie-Pitt

Šilo Džoli Pit; Foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency /

Šilo Džoli Pit (14) je najstarije biološko dete bivšeg glumačkog para, Anđeline Džoli (44) i Breda Pita (56). Rođena je 27. maja 2006. godine u jednom gradu u Namibiji, a izgleda kao prelepi miks svog oca i majke.

Šilo je navodno već proslavila svoj rođendan dva puta, a ono što je interesantno jeste da o njoj kruže tračevi da je transrodna osoba. Rođena je kao devojčica, a želi da postane dečak.

Bred i Anđelina to nikad nisu zvanično potvrdili, ali je u potpunosti podržavaju u svemu i godinama su je oblačili kao dečaka i šišali joj kosu na kratko.

Pit je u jednom od svojih intervjua za strane medije govorio o svojoj ćerki i priznao je da je tražila da je oslovljavaju muškim imenom.

- Jedino što ona želi jeste da je zovemo Džon. Džon ili Piter. To je iz Petra Pana znate. Pa moramo da je zovemo Džon – rekao je Bred.

- Nama kao roditeljima je to bilo slatko, ali mnogim ljudima se gadilo - otkrio je holivudski miljenik.

Takođe, Anđelina je pre 10 godina govorila o svojoj ćerki u intervjuu za "Vanity Fair" i rekla:

- Šilo voli da se oblači kao dečak. Ona želi da bude dečak. Zbog toga smo joj i skratili kosu. Ona misli da je jedna od svoje braće - rekla je Džoli.

Devojčica je pre tri godine posetila stručnjaka koji joj je preporučio hormonsku terapiju i savetovanje, za koje smatra da bi trebalo da joj pomogne u tome da postane dečak, ali će sve biti moguće kada napuni 18 godina, osim ako ne promeni mišljenje.

- Neka deca oblače plašteve i žele da budu Supermen, a Šilo želi da bude poput svoje braće. Ona nas je sve iznenadila, ali je jako zanimljiva. Ona je i više od toga. Smešna je i lepa - dodala je Anđelina.

- Šilo voli kombinezone, jakne  i široke dukseve. Ne nosi haljine - zaključila je Anđelina.

Priča se da su Bred i Anđelina proslavili dva puta ćerkin 14. rođendan i to razdvojeno, tvrdi izvor blizak njima.

Navodno je Pit organizovao ogromnu žurku za Šilo kod svoje kuće, dok je i Anđelina uradila isto, ali detalji ovog slavlja nisu bili za širu javnost.

Šilo je nedavno imala operaciju kuka i provela je dva meseca u bolnici, a sve fotografije devojčice pogledajte u galeriji.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA