Glumica shvatila da je opsednuta odećom, pa postavila sebi izazov - godinu dana bez novih stvari

Muškarci je obožavaju, a ona obožava modu i garderobu, pa je istu sebi i uskratila

  • 2
Natali Keli, Nathalie Kelly Natali Keli/Foto: Instagram/natkelley

Australijska glumica i zvezda rimejka "Dinastije", Natali Keli (35), podelila je sa javnošću odluku koju je donela i izazov koji će sprovesti u delo, a koji će trajati godinu dana.

U pitanju je odluka lepe glumice da narednih godinu dana ne kupuje novu odeću, niti jedan komad, a svoje iskustvo podeliće sa svetom u svom blogu.

Ovo je objavila na Instagramu sa porukom "Bez nove odeće" koju drži u rukama, dok u donjem vešu stoji ispred svog garderobera u domu u Los Anđelesu.

Lepa Natali na društvenim mrežama često objavljuje slike prirode i posećuje egzotične, netaknute destinacije, ali je priznala da je shvatila da je opsednuta modom i odećom, pa se, kako navodi, jednog jutra samo probudila sa odlukom da promeni svoj život.

- Iako često pričam o tome koliko volim planetu, licemer sam kada je u pitanju moda i odeća. Da budem iskrena, nisam donedavno shvatala koliki razdorni uticaj ima modna industrija na okoliš. Uz to, na samom vrhu je činjenica da u bogatijim zemljama bacimo/spalimo/sahranimo na tone odeće svake godine, ispuštajući opasne gasove u atmosferu - napisala je na Instagramu.

- Stoga, da bih preispitala sebe i svoje navike, pokrećem kampanju "Bez nove odeće" u narednih godinu dana. I pišem kolumnu na mesečnom nivou, u kojoj ću objasniti svoje iskustvo na ovom putovanju. Ovo znači da nema poklona ni besplatne odeće, da neću biti stilizovana bilo kojim novim komadom, niti imati bilo šta novo od odeće na sebi. Kombinovaću od onoga što imam ili ću iznajmiti/pozajmiti u second handu - napisala je.

- Sva vaša mišljenja su dobrodošla i recite mi šta mislite o mojoj novoj kolumni, ovo je prva i govori o momentu kada sam shvatila da sam opsednuta - završila je glumica.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursadžija

    28. maj 2020 | 16:11

    Na slici je naj bolja bez odeće

  • Mara

    28. maj 2020 | 17:19

    Pa nije se bas svecano obukla, da ocijenimo.stajling. ali svakako petica za ostalo.❣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA