≫ 

Lejdi Gaga sela za volan kamiona i sa "opasnom" maskom na licu lično dostavila svoj album prodavcima

Pevačica je preuzela stvar u svoje ruke i dostavila kopije svog novog albuma svim prodavcima u Kaliforniji

  • 0
Lejdi Gaga, Lady Gaga Lejdi Gaga; Foto: Instagram/ladygaga

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga (34) je rešila da "uzme stvar u svoje ruke" za vreme pandemije korona virusa i na praktičan način dostavila kopije svog albuma prodavcima širom Los Anđelesa.

Naime, pevačica je sela za volan kamiona kako bi dostavila svim radnjama i prodavcima, koji za vreme Covida-19 ne rade punim kapacitetom, svoj album koji je već sada srušio neke rekorde na internetu.

34-godišnja pevačica je objavila fotografiju na svom Instagram profilu kako vozi kamion, koji je ustvari reklama za njen novi album pod nazivom "Chromatica" i na sebi ima zalepljene njene ogromne postere koji su replika omota albuma.

Njen punk izgled je bio inspirisan "Med Medoksom", koji je već prikazala u muzičkim spotovima za prve pesme sa albuma koje je objavila u javnosti pod nazivom "Stupid Love" i "Rain On Me".

Gaga je izgledala "oštro" noseći pink zaštitnu masku za lice koja na sebi ima metalne šiljke, dok na prednjem delu maske piše ime albuma.

Na glavi je imala roze periku i samo su joj se oči videle, a na Instagramu je napisala:

- Dostavljam lično "Chromaticu" svakom trgovcu širom sveta. U svetu kromatike vreme i distanca ne postoje – napisala je u opisu fotografije.

Nosila je široki šareni duks i kapuljaču na glavi, dok je na očima imala "smokey-eye", a obrve je jako istakla.

Inače, njena nova pesma "Rain On Me" koju je snimila sa koleginicom Arijanom Grande (26)  za samo pet dana ima 56 miliona pregleda na Jutjubu, što predstavlja ogroman uspeh za ove dve popularne pevačice.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA