≫ 

Žena Aleka Boldvina pokazala trudnički stomak, ali i kako izgleda bez šminke

Hilarija Boldvin je pokazala veliki trudnički stomak u bikiniju pored bazena

  • 1
Hilarija Boldvin

Hilarija Boldvin; Foto: Printskin/hilariabaldwin

Španska spisateljica Hilarija Boldvin (36) očekuje svoje peto dete sa suprugom, holivudskim glumcem Alekom Boldvinom (62) za koga se udala 2012. godine.

Ona je u sredu popodne objavila fotogrfiju i video snimak sa bazena na svom Instagram Storiju. Na fotografiji je pokazala svoj trudnički stomak, koji konstantno raste, u uskom bikiniju koji joj savršeno stoji.

36- godišnjakinja se slikala pored bazena ispred zajedničkog doma u belo-zelenom bikiniju, a fanovi kažu da u trudnoći bukvalno sija i da je prelepa bez šminke. Hilari je nežno držala svoju ruku preko stomaka, kao prava brižna majka.

Brineta je nosila gornji deo kupaćeg kostima bez brtela u beloj boji, koji je imao rajsferšlus u sredini, a njene grudi su jedva stale u bikini.

Uparila ga je sa donjim delom kupaćeg kostima, takozvanim brazilkama, u zelenoj boji sa žutim tufnicama. Na glavi je imala bejzbol kačket, a ova prirodna lepotica nije imala šminku, s obzirom da se sa suprugom i decom ceo dan kupala u bazenu.

Oko vrata je nosila ogrlicu sa dva lanca, koja je imala privezak zvezde, dok je na ruci imala diskretnu burmu.

Lepotica je udata za Aleka Boldvina već 8 godina i zajedno imaju četvoro dece, ćerku Karmen (6) i tri sina Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (1).

Ona je takođe objavila predivan snimak u kom Alek radi sklekove pored bazena, dok njihova tri sina trče oko njega po dvorištu, dok je sa svima njima bila i nedavno usvojena kuca Dijego, koju su usvojili iz prihvatilišta za pse u januaru ove godine.

- Ima mnogo momaka u mom životu – napisala je ona u opisu video snimka na Instagramu.

Hilarija je u aprilu 2020. godine podelila sa svojim obožavateljima da nosi peto dete, nakon što je imala dva spontana pobačaja u novembru 2019. godine, što je bila velika trauma za nju i Aleka, koji su silno želeli još dece.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA