Nije smešno, ovo je bolno: Pred njim su žene padale ko pokošene, a danas izgleda baš loše

Holivudski glumac je uslikan na ulicama Los Anđelesa, dok je izlazio iz jednog poznatog restorana

  • 5
MICKEY ROURKE Miki Rurk nekada, Foto: UPPA / Entertainment Pictures / Profimedia

Američki glumac i producent Filip Andre Rurk Džunior, poznatiji kao Miki Rurk (67) je uslikan prvi put nakon što je mesec dana proveo u karantinu, usled pandemije korona virusa.

Miki je početkom prošlog meseca morao da prekine snimanje novog filma u Latviji, nakon što su lokalne vlasti zatvorile granice zbog Covida-19.

Naime, Miki Rurk je uslikan u sredu popodne na ulicama Beverli Hilsa, dok je izlazio iz jednog restorana sa svojim asistentom, koji mu je nosio ranac.

67-godišnji glumac nosio je "kamuflažnu" odevnu kombinaciju. Zvezda “The Wrestlera” je nosio maslinasto zeleni duks, toliko mali da mu je otkrivao stomak i mnogobrojne tetovaže.

Preko duksa je obukao trenerku sa vojničkim dezenom, koja je bila otkopčana. Obuo je narandžasto-braon čizme do članka, dok je u rukama nosio flašu sa vodom.

Holivudski glumac je svoje lice pokrio šarenom zaštitnom maskom. Smeđa kosa mu je bila do ramena, a na očima je imao naočare za sunce sa providnim okvirom.

I dok se neki podsmevaju, mnogima ništa u izgledu slavnog glumca nije smešno, već tužno.

Poslednji film u kom je Rurk glumio se snimao u Latviji u glavnom gradu Riga, a prekinuto je sa snimanjem zbog zabrane koju su ustanovile lokalne vlasti i zbog lokalnih propisa, iako su ignorisali zabranu koju su preporučile sve holivudske produkcije kako bi se sprečilo širenje virusa.

- Otišao sam u Rigu da snimam film i ova stvar se otrgla kontroli, ali svi su bili divni – rekao je Rurk za strane medije.

- Morali smo da promenimo raspored Mikiju Rurku jer se država zatvarala zbog virusa i srećom on je pristao da odleti ranije u Los Anđeles, pa smo snimanje prilagodili njemu - zaključili su iz produkcije filma.

Inače, Miki je nekad bio pravi frajer, ali brojne operacije su mu uništile lice i karijeru.

Lice mi je bilo u haosu zbog boksa, ali otišao sam pogrešnom čoveku da mi ga ponovo sastavi - priznao je Miki i potvrdio da je svestan da mu je fizički izgled zbog loših odluka iz prošlosti uništen.

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    29. maj 2020 | 15:57

    Pomislih da je neka žena . Desno.

  • Dejan

    29. maj 2020 | 19:39

    Pa zar očekujete da izgleda isto kao pre 25-30 godina. Ljudi, 67 godina, pa on je koš i dobar

  • Сремац

    29. maj 2020 | 18:43

    Сад је лепи Џони у тоталу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA