Kakav udarac za Trampa: Džulija Roberts nosi zaštitnu masku sa likom Obame

Holivudska glumica je uslikana u Malibuu, a fanovi kažu da izgleda kao beskućnik

  • 4
Vietnam Roberts

Džulija Roberts; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica i producentkinja Džulija Roberts (52) uslikana sa zaštitnom maskom na licu na kojoj je bio nalepljen lik bivšeg predsednika Amerike Baraka Obame (58), samo šest meseci nakon što je putovala sa njegovom suprugom Mišel Obamom (56) u Aziju.

52-godišnja holivudska glumica je uslikana dok je izlazila iz svog doma u Malibuu u četvrtak popodne.

Oskarovka je išla u kupovinu u prodavnici „Malibu Country Mart“ i izgledala je neprepoznatljivo, dok su fanovi komentarisali da izgleda kao "beskućnik" i da je "grozno" obučena, s obzirom da je teška 464 miliona dolara. 

Džulija je nosila plavi teksas kaput koji je uparila sa teget trenerkom i crveno-teget čizmama do članka.

Zvezda filma „Odbegla mlada“  je vezala kosu u punđu i izašla iz izolacije nakon što Kalifornija polako popušta s merama, koje su bile na snazi usred ekspanzije Covida-19 u SAD-u.

Glumica koja se proslavila u filmu „Pretty Woman“ je veoma vezana za 44. Predsednika SAD-a Obamu i njegovu porodicu.

Ona je u decembru 2019. godine otputovala sa bivšom Prvom damom Mišel u Long An provinciju u Vijetnamu, gde su se bavile humanitarnim radom.

Takođe, one su zajedno držale govor u Kuala Lumpuru u Maleziji na događaju koji je organizovala "Obama fondacija", zajedno sa Miss Malezije Deborom Prijom Henri (34), koja je predstavljala Maleziju na izboru za Mis sveta 2007. godine i Mis Univerzuma 2011. godine.

S njima je bila i ćerka Predsednika Džordža Buša, Džena Buš Hager (38), a pokušavale su da podignu svest o tome koliko je bitno obrazovanje kod lokalnih žena.

Predsednik Obama se kasnije pojavio na istom događaju koji je organizovala njegova fondacija. Glumica je 2016. godine podržala kampanju Hilari Klinton i bila je izričito protiv trenutnog Predsednika SAD-a Donalda Trampa (73), a ovim činom noseći masku sa likom Obame mu je zadala još jedan udarac.

Pogledajte poslednje fotografije Džulije Roberts koje su uslikane za vreme karantina u galeriji u tekstu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA