Megan Foks zahtev za razvod braka podnela i pre 5 godina, ali joj je muž tada bio u kritičnom stanju

Šuška se da je holivudska glumica prvi put podnela papire za razvod baš u vreme kada je glumac doživeo nešto slično moždanom udaru

  • 0
Megan Fox, Megan Foks Megan Foks; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka glumica Megan Foks (34) je optužena da je prvi put napustila svog supruga Brajana Ostina Grina (46) u vreme kada se oporavljao od simptoma sličnim šlogu 2015. godine, a to je pet godina pre nego što je par potvrdio da je njihovom braku konačno došao kraj.

Bivša zvezda serije „Beverly Hills 90210“ Grin je ovog meseca objavio da se rastavlja od Foksove deset godina nakon što su razmenili zavete u „Four Seasons“ rizortu na Havajima.

Glumcu, koji je odgajio četvoro dece, a troje sa Megan, prvi put mu je bio predat zahtev za razvod braka pre pet godina kada se glumica vratila u Los Anđeles sa snimanja u Njujorku 2015. godine.

Strani mediji pišu da je te godine Grin imao nedijagnostikovano stanje mozga, slično moždanom udaru i da se razboleo u decembru 2014. godine, kada je ostao prikovan za krevet i nije mogao da se kreće.

- Jedva je mogao da podigne glavu – rekao je izvor blizak njemu.

Uprkos njegovom krhkom stanju, koje je Grin nedavno opisao kao "najgori trenutak u njegovom životu", izvori tvrde da je Foksova bila spremna da pokrene postupak razvoda, nakon što je završila s radom na “Ninja Turtles: Out Of Shadows”.

Megan Fox Brian Austin Megan Foks i Brajan Ostin Grin; Foto: Parisa/Backgrid USA/Profimedia

Papiri za razvod su bili popunjeni 21. Avgusta 2015. godine, samo par dana nakon što su se prvi put rastali.

Par se pomirio 2016. godine, ali je Foksova koja je snimala 3 filma te godine, ponovo napustila glumca, jer je imala snimanje preko okeana.

Snimajući podkast o njihovom drugom razlazu Brajan je nedavno rekao:

- Ona je rekla da je dok je bila izvan zemlje i dok je snimala film shvatila da se bolje oseća kada je sama i da želi da proba da bude sama stalno – otkrio je glumac u podkastu.

- Bio sam šokiran i iznerviran zbog toga, ali nisam bio ljut na nju, jer ona nije kriva, nije želela tako da se oseća, to nije njen izbor, to je trenutno stanje – dodao je glumac.

Foksova je od tada povezivana sa reperom Mašin Gan Kelijem (30) koji joj je bio kolega na snimanju predstojeće drame „Midnight In The Wsitchgrass“, koja će se uskoro pojaviti u bioskopima širom sveta.

Ona je takođe bila zvezda njegovog novog muzičkog spota za pesmu „Bloody Valentine“, iako Grin kaže da je njena veza sa reperom samo platonska.

Megan Fox Machine Gun Kelly - Bloody Valentine Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Youtube/Machine Gun Kelly

Bivši par ima sinove Nou (7), Bodija (6) i Džurni (3), dok Grin takođe ima 18-godišnjeg sina Kasijusa sa koleginicom iz serije „Beverly Hills 90210“ Vanesom Marsil (51).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA