Bekamovi grade tunel ispod imanja: Pronašli način da se zaštite od provalnika

Slavna porodica ima ogromno imanje u Kotsvoldu u Engleskoj vredno osam miliona dolara

  • 2
Dejvid, Viktorija Bekam Bekamovi; Foto: Instagram/davidbeckham

Slavna porodica bivšeg profesionalnog fudbalera Dejvida Bekama (45) želi da osigura svoju luksuznu vilu od provalnika, koji su ih “posetili” nekoliko puta u poslednje vreme.

Svoje imanje u Kotsvoldu u Engleskoj zaštitili su bodljikavom žicom, a tim potezom su šokirali svoje susede. Neki smatraju da su narušili ugled celog kvarta, a deo komšija ih razume jer je briga za porodicu najvažnija.

Modna dizajnerka Viktorija Bekam (46) i njen suprug Dejvid su svim lopovima narušili plan, ali i sačuvali imovinu. Ipak, to nije jedini korak koji su preduzeli kako bi se osigurali.

Prema tvrdnjama britanskih portala, koje su se dokopale nacrta Bekamovog imanja, slavni par planira da izgradi i podzemni tunel, kako bi mogli da pobegnu u slučaju opasnosti.

Tuda će moći da izlaze iz svoje nekretnine, koja ima devet soba, direktno u garažu, gde im se nalaze automobili i siguran izlaz sa imanja. Na taj način svi sigurno mogu da izađu iz kuće u slučaju opasnosti.

Navodno su od mesne zajednice tražili da izgrade i sigurnosnu kućicu za telohranitelje jer žele da njihovo imanje, koje vredi osam miliona dolara bude sve vreme pod nadzorom i maksimalno zaštićeno.

Osim toga, u novom nacrtu navodno se vidi i da će ispod postojeće garaže, do koje će voditi tunel, izgraditi i podrum, u kojem će držati vino.

Dejvid je nedavno proslavio 45. rođendan, a dizajnerka se sredinom maja "požalila" svojim pratiocima na društvenim mrežama da ne može da veruje da je već prošlo sedam godina od kako je njen suprug odigrao poslednju utakmicu na fudbalskom terenu.

Video: Svetski tabloidi odlepili: Da li je nova devojka Bruklina Bekama ista njegova majka?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA