Bivša žena Džonija Depa uhvaćena kako u kolima pravi razne grimase, pitaju se šta joj se desilo

Amber Herd uslikana je dok je kroz prozor automobila pravila razne komične face

  • 7
Amber Herd Amber Herd/Foto: Instagram/amberheard

Američka glumica i manekenka Amber Heard (34), koju je proslavio turbulentni razvod od holivudskog glumca Džonija Depa (56) više nego gluma, nasmejala je sve neobičnim razgovorom s prijateljicom, u kom je pravila čudne grimase.

Naime, glumica je u nedelju popodne posetila prijateljicu u Los Anđelesu i zaustavila auto kod njenog dvorišta, ali nije izlazila iz njega dok su razgovarale.

Tako je pokazala da još uvek poštuje savet za socijalno distanciranje zbog pandemije korona virusa koja hara svetom.

Amber nije ponela zaštitnu masku za lice, koja je obavezna u Kaliforniji prilikom izlaska iz kuće, pa je iz tog razloga rešila da ostane u automobilu i da ne rizikuje da oboli od Covida-19.

Sve vreme je razgovarala s njom iz vozila kroz otvoreni prozor, a pritom je pokazala brojne izraze lica, od kojih su neki bili jako komični. Bilo je tu smejanja, zgražavanja, čudnog pretvrtanaj očiju, razvlačenja usana, a one koji su se u tom trenutku našli na ulicama Los Anđelesa je veoma nasmejala.

Herd je karantin provela s porodicom i devojkom Bijancom Buti. Glumici je početkom maja preminula majka Pejdž Herd od koje se oprostila i na Instagramu joj posvetila emotivnu objavu.

Inače, Amber se 2017. godine nakon samo dve godine braka razvela od holivudskog šmekera Džonija Depa. Njihov razvod je bio turbulentan i izazivao je pažnju javnosti glumičinim tvrdnjama o nasilju, a onda se razotkrilo kako se ona ponašala prema mužu jer su isplivale i snimci koji su to potvrdili.

Naime, više je ona njega napadala i fizički zlostavljala, a Dep je jednom prilikom otkrio da mu je Herd tokom jedne svađe isekla prst.

Bivši supružnici se i dan danas sude i iznose razne dokaze jedno protiv drugog, a nadamo se da ćemo uskoro videti epilog ove drame.

Video: Sunovrat holivudskog lepotana: Šta se desilo Džoniju Depu?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. jun 2020 | 22:03

    Tako mi pravimo grimase kad odemo u banku ili postu i ocekujemo 100€ a ono kaze nije vam jos legla uplata,a vi ocajni vratite se nazad i slusate kako su neki odavno dobili😉😯😢😠

  • Ds

    1. jun 2020 | 22:15

    Demoni

  • alal vera alal vera

    1. jun 2020 | 22:35

    krizira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA