≫ 

Lista stvari na koje je Kajli Džener za 365 dana potrošila više od 130 miliona dolara!

Bivša najmlađa milijarderka je za samo godinu dana potrošila više od 130 miliona dolara

  • 1
Kris Džener, Kim, Kloi, Kortni, Kajli Kardašijan

Foto: Instagram/kyliejenner, Profimedia

Američki magazin "Forbs" je prose nedelje izbacio rijaliti zvezdu i influenserku Kajli Džener (22) s liste najmlađih milijardera nakon što su procurili detalji da se radi o mreži laži, koje su isplele ona i njena porodica.

Porodica Džener je dodala nekoliko stvari na listu Kajline svojine kako bi je prikazali kao najmlađu milijarderku, ali se ispostavilo da je kraljica kozmetičkog carstva teška "samo" 900 miliona dolara.

22-godišnja bogatašica svakako živi kao milijarderka, a to se sluti i po njenom načinu života, koji često objavljuje na društvenim mrežama, gde pokazuje svoje bogatstvo, raskoš, luksuzne vile i automobile, privatne avione, skupa putovanja, nakit i ostalo.

Prema izveštajima samo prošle godine Kajli je potrošila preko 130 miliona dolara, a novac je uložila u nekretnine i privatni avion.

Pre nego što je počela pandemija korona virusa širom sveta, slavna bogatašica je kupila avion vredan između 50 i 70 miliona dolara. Pet miliona dolara godišnje joj je potrebno samo da bi održavala avion.

Najviše je potrošila u aprilu ove godine kada je kupila vilu vrednu 36,5 miliona dolara u luksuznom kvartu Holmbi Hils. Kupila je i imanje pored vile vredno 15 miliona dolara. Nabavila je i zemljište blizu Palm Springsa za 3,25 miliona dolara, gde namerava da izgradi ekskluzivni klub.

Osim što je velikodušna prema sebi, Kajli donira i u humanitarne svrhe, pa je tako donirala milione dolara za ljude koji su najviše pogođeni i oštećeni zbog Covida-19.

S druge strane, njene slavne sestre su zabrinute zbog toga koliko novca Kajli troši na dnevnom nivou. Izvor blizak klanu Kardašijan-Džener ističe da su njene starije sestre zabrinute jer Kajli ne razume koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac, za koji je radila godinama.

-Da, ona ima dosta novca, ali izgleda da ne shvata koliko je lako potrošiti sve to. Potrošila je više od 130 miliona dolara za samo godinu dana – rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.

Kris Džener, Kim, Kloi i Kortni Kardašijan

Kris, Kortni, Kloi i Kim; Foto: Profimedia

Kajli Takođe često iznenađuje svoju porodicu sa raznim poklonima, uključujući i skupocenu Birkin tašnu sa dijamantima, koju je nedavno poklonila svojoj mami Kris Džener (64).

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    2. jun 2020 | 16:22

    MULTI MILIJARDERI I MILIJARDERI SE NE PONASAJU TAKO I NE TROSE LUDACKI PARE A OVO JE SVOJSTVENO NOVO PECENIM MILIONERIMA KOJI NA KRAJU PROPADNU !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA