Saopšteno od koje užasne stvari su umrli glumac iz "Sumrak sage" i njegova devojka

Njihova tela su pronađena u stanu u Las Vegasu, u kom su zajedno živeli

  • 0
Gregory Tyree Boyce Gregori Tajri Bojs i Natali Adepoju; Foto: Instagram/Natalie Adepoju

Američki glumac Gregori Tajri Bojs koji je u bioskopskom hitu "Sumrak saga" igrao Tajlera Kroulija preminuo je u 31. godini života. On je pronađen mrtav 13. maja ove godine, zajedno sa svojom devojkom Natali Adepoju (27), a nakon manje od mesec dana se saznalo šta je tačan uzrok smrti.

Njihova tela su pronađena u stanu u Las Vegasu u kom su zajedno živeli.

Mrtvozornik okruga Klark, Džon Fudenberg, rekao je da je par umro od posledica opijenosti kokainom i fentanilom.

Glumca i njegovu devojku pronašla je njegova rođaka, koja je tada takođe bila kod kuće, a bilo joj je čudno što je glumčev automobil i dalje parkiran ispred, u vreme kada je trebalo da bude u Los Anđelesu.

Prema nezvaničnim informacijama, u stanu je pronađena "praškasta supstanca", za koju se nije odmah znalo šta je.

Gregori je bio najpoznatiji po ulozi Tajlera u čuvenom filmskom serijalu "Sumrak", gde je igrao jednog od školskih prijatelja Bele Svon, koju je tumačila Kristen Stjuart.

Proslavio je 30. rođendan 5. decembra 2019. godine, a u srceparajućoj rođendanskoj objavi priznao je kako "nije verovao da će dogurati do te brojke".

- U jednom momentu nisam mislio da ću dogurati do 30-te. Činio sam silne greške u prošlosti, kao i svi, ali danas je dan kada mogu samo da se sećam onog najboljeg. Kakvo vreme da budeš živ - napisao je tada.

U svojoj poslednjoj objavi 10. maja ove godine, izjavio je ljubav svojoj devojci na Dan majki: "Srećan Dan majki mojoj desnoj ruci, mojoj kraljici! Volim te", a to je bilo tri dana pre nego što su oboje umrli.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA