≫ 

"Najmodernije sestre na svetu" osvanule na naslovnici francuskog Voga u isto vreme

Điđi i Bela Hadid su dobile jedinstvenu priliku da se u isto vreme pojave na dve različite naslovnice istog modnog magazina

  • 0
NYFW Spring/Summer 2020 - Tommy Hilfiger Bela i Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Jedne od najpopularnijih manekenki današnjice sestre Điđi (25) i Bela Hadid (23) su se pojavile u isto vreme na dve naslovnice francuskog "Voga" u za izdanje maj/jun 2020. godine, što se dogodilo jedini put u istoriji.

Naime, poznate sestre su se pojavile na duploj naslovnici novog “Voga Paris”.

Njihova publika ih je još ranije prozvala "najmodernijim sestrama na svetu" i zbog toga su postale perfektni kandidati za jedinstven broj ovog magazina, koji je oda modi i snovima.

Govoreći zbog čega su to uradili urednik francuskog Voga Emanuel Alt je rekao:

- U ovom međuprostoru nestabilnosti, gde je anksioznost pojačana, a nepoznato caruje, ovo izdanje “Vogue Paris” slavi, više nego ikad, ono što znamo i volimo – napisao je on.

Bela je na naslovnici nosila belu, prozirnu haljinu iz Diorove prolećne kolekcije, dok je na rukama i ušima nosila zlatan nakit i imala tamnu “smokey eye” šminku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Nju na društvenoj mreži Instagram prati 31 milion pratilaca, dok je na objavi naslovnice na istoj platformi prikupila preko 480.000 lajkova.

S druge strane, njena sestra Điđi je nosila zlatnu  “Dolce & Gabbana” Alta Moda haljinu sa resama iz jesenje kolekcije 2020. godine, dok je takođe nosila krupan nakit, a na očima ljubičastu senku.

Podsetimo, Điđi očekuje prvo dete sa pevačem Zejnom Malikom, bivšim članom grupe "One direction". Izvor blizak porodici Hadid je otkrio da je manekenka u 20. nedelji trudnoće, kao i da par još ne zna pol deteta.

(I.T.) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA