≫ 

Nakon pljačke od 64 miliona dolara, Tamara Eklston s porodicom uslikana u Dubrovniku

Slavne naslednice Eklston su prošetale ulicama Dubrovnika sa svojim porodicama

  • 0
Tamara Eklston Tamara Eklston Foto: Profimedia

Bogate naslednice, sestre Petra (31) i Tamara Eklston (35) su ćerke čuvenog magnata Bernija Eklstona (89) bivšeg šefa "Formula One Group" i uslikane su na ulicama grada Dubrovnika u Hrvatskoj.

Naime, slavne sestre su u nedelju uplovile u Dubrovnik na luksuznoj jahti, a fotografije možete pogledati OVDE.

Devojke već godinama posećuju jug jadranske obale, pa su se ukrcale na dobro poznato mesto čim su popustile mere zbog pandemije korona virusa zbog koje je pola sveta mesecima bilo u izolaciji.

Tamara je stigla u Dubrovnik s mužem Džejom Rutlandom i ćerkicom Sofi, dok je Petra povela verenika Sema Palmera i blizance Endrua i Džejmsa, kao i ćerku Laviniju.

Svi su bili dobro raspoloženi i posetili su dubrovačku pijacu na kojoj su slavne sestre kupile trešnje svojoj deci. Nakon toga su se prošetali starim gradom i Stradunom, a putem su tražili pomoć od prolaznika kako bi se što bolje snašli u gradu i posetili atraktivna mesta i lokale.

Osim porodice s Petrom i Tamarom bila je i dadilja koja je pazila na njihovu decu, a niko iz veselog društva se nije posebno isticao jer su bili u normalnoj, svakodnevnoj odeći.

Ecclestone Ekleston Tamara and Petra Petra i Tamara Eklston Foto: Profimedia

Zanimljivo je da se bogatašice nisu pohvalile na Instagramu gde letuju, ali je Petrin verenik Sem objavio zajedničku fotografiju sa njom gde se vidi da leže i uživaju na krevetu u blizini vode. Oboje su nosili naočare za sunce, pa nije poznato da li je Petra imala šminku.

sam palmer Foto: Instagram/sampalmerofficial

Video: Skoro pa prozirni dijamant košta 14 miliona dolara. Koliko bi koštao da je bez greške?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA