≫ 

Megan Foks sama s troje dece nakon razvoda, glumac nije došao na tradicionalno porodično druženje

Brajan Ostin Grin ovog vikenda nije želeo da provede vreme sa uskoro bivšom suprugom Megan Foks i njihovom decom

  • 0
Megan Fox, Megan Foks Megan Foks s decom; Foto: Profimedia

Američki glumac Brajan Ostin Grin (46) se ne nosi dobro s vešću da njegova uskoro bivša supruga Megan Foks (34), s kojom ima troje dece, ima novu ljubav.

Naime, Megan ima novog dečka, repera Mašin Gana Kelija (30) s kojim se zbližila na snimanju jednog  filma i njegovog muzičkog spota za pesmu "Bloody Valentine".

Iako je Brajan u nedavnom podkastu tvrdio da su Foksova i Mašin samo prijatelji, da imaju platonski odnos i da to nije razlog njihovog razvoda, to se ubrzo pokazalo da nije istina, jer je glumica nekoliko puta uslikana s reperom na ulicama Los Anđelesa u veoma prisnom odnosu.

Glumcu je teško palo što je javnost brzo saznala za njenu novu romansu, pa je počeo da izbegava zajednička druženja s decom, što se negativno odražava upravo na decu. Foksova je u subotu ujutro viđena u gradu Kalabasasu kako bez Brajana šeta s njihovim sinovima Noom (7), Bodiejem (6) i Džurnijem (3), iako je upravo taj dan određen za zajednička porodična druženja.

Glumica je u subotu kupovala organsku hranu za ručak s decom, a čini se da je Brajan odlučio da vikend provede odvojeno od njih što je neuobičajeno. Grin se nedavno odselio od Megan i sinova, ali do sada to nije uticalo na njihove roditeljske dužnosti.

Brajan živi u Malibuu, a Megan u Kalabasasu i smatrali su da je tako najbolje za sve, da budu malo razdvojeni.

Megan Fox, Brian Austin Green Megan Foks i Brajan Ostin Grin; Foto: Guliver/Andreas Rentz/Getty Images for Paramount Pictures International

Prema pisanju američkih medija, glumica je započela vezu s reperom dok još nije definitivno završila brak s Brajanom. Njega je taj njen potez pogodio i sada je izbegava.

- Upoznala je tog lika, Kolsona, na setu. Nikada ga nisam upoznao. Megan i ja smo pričali o njemu. Za sada, oni su samo prijatelji. Iz onog što mi je pričala, on je zaista fin momak. Verujem njenoj proceni, do sada je bila zaista dobra u tome. Ne želim da ljudi misle da su ona ili on negativci, niti da sam ja nekakva žrtva u svemu. Nismo se razišli zbog treće osobe niti je neko nekog povredio - rekao je Brajan pre nego što je javnost saznala da Megan i Mašin ipak jesu u romantičnoj vezi.

Počeli su da se viđaju kao prijatelji, a prijateljstvo je preraslo u nešto više. Megan misli da je Mašin sjajan momak i njihov se odnos pretvorio u onaj romantičniji - istakao je izvor, dodavši da su Megan i reper počeli da provode više vremena zajedno zbog sličnih poslovnih angažmana i zajedničkih snimanja.

Megan Fox Machine Gun Kelly - Bloody Valentine Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Youtube/Machine Gun Kelly

Megan i Brajan su zajedno od 2004. godine, počeli su da se zabavljaju kada je ona imala samo 18 godina, a on je imao 30. Venčali su se 2010. godine, a nakon deset godina, njihovom braku je došao kraj.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA