Seksi manekenka napunila 35: Bila je u vezi sa Dikaprijem, imovina joj se procenjuje na 25 milona $

Jedna od najpopularnijih svetskih manekenki poreklom iz Izraela proslavila je 35. rođendan

  • 2
bar refaeli Bar Rafaeli; Foto: Instagram/barrefaeli

Izraelska lepotica Bar Refaeli (35) je jedna od najuspešnijih svetskih manekenki, a mnogi je pamte po tome što je skoro četiri godine bila u vezi sa holivudskim zavodnikom Leonardom Dikapriom (45).

Bar je juče, 4. juna proslavila 35. rođendan, a manekenstvom se bavi skoro ceo svoj život, jer se već kao beba pojavila u nekoliko televizijskih reklama.

Sa osam meseci iskusila je posao modela kada se pojavila u izraelskim reklamama. S 12 godina je prestala da se bavi manekenstvom, jer je nosila protezu za zube.

Nekoliko godina kasnije je nastavila sa poslom modela, a 2000. godine je pobedila na modnom takmičenju "Model godine" u Izraelu i tako se njena manekenska karijera vinula u visine.

Pojavila se u međunarodnim izdanjima magazina "Vogue", "GQ,", "Maxim" i "Esquire". Sarađivala je s poznatim brendovima među kojima su "Chanel", "Ralph Lauren", "Victoria's Secret" i "Reebok". Bar je 2007. godine postala drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa "Sports Illustrated".

Refaeli je uspešna i kao voditeljka, od 2013. godine vodi šou "The X Factor Israel", a 2019. godine bila je voditeljka Evrovizije koja se održala u Tel Avivu.

Manekenkina imovina se procenjuje na 25 miliona dolara, a izgleda da je Bar htela da uštedi ne plaćajući porez Izraelu tvrdeći da je većinu vremena u inostranstvu, a ne u rodnoj zemlji. Sud joj je prošle godine naredio da plati osam miliona dolara duga iz 2009. i 2010. godine.

Njeni advokati su ju branili tvrdeći da je skoro sve vreme bila u Americi i da je živela s tadašnjim dečkom Dikaprijem, ali dokazano je da je provela više od 150 dana godišnje u Izraelu. Uz to, Bar je američkim poreskim službama rekla da živi u rodnoj državi i tamo plaća porez. Ipak, na kraju je njena laž otkrivena.

Bivši Viktorijin anđeo je od 2015. godine u braku s preduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je poreklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju ćerke Liv (3) i Elu (2) i sina Davida koji je rođen u januaru ove godine.

Refaeli je pre udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom Dikaprijem (45) koji iza sebe ima podužu listu bivših devojaka supermodela. Bili su zajedno od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon raskida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par verio, pa su svi mislili da će ga lepa Izraelka odvesti pred oltar.

Njihova veza je ubrzo bila završena, a Refaeli je jedna od devojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    5. jun 2020 | 22:14

    Slatka je njezna put svijetle okice pjegice plavusica volim ja ovaj tip nordijski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA