Pad Megan i Harija na Instagramu: Naprasno izgubili 200.000 pratilaca, razlog je prilično "blag"

Izgleda da se Megan Markl i princ Hari polako povlače iz javnog života, s obzirom da poslednjih par meseci nisu aktivni na društvenim mrežama

  • 0
Megan Markl i princ Hari Megan Markl i princ Hari; Foto: Tanjug/AP

Prošla su dva meseca od kako su Megan Markl (38) i princ Hari (35) službeno odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku.

Nakon odricanja od kraljevskih titula više nisu mogli da obavljuju sadržaj sa službenog Instagram profila kao vojvoda i vojvotkinja pod tim imenom, pa su se povukli sa društvenih mreža.

Strani mediji pišu da su zbog toga izgubili više od 200.000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram, koja je pre povlačenja bila veoma bitna platforma za njih.

Pratioce su izgubili uglavnom zbog neaktivnosti, a poslednja objava je iz 30. marta.

Krajem marta službeni profil princa Vilijama (37) i Kejt Midlton (38) skupio je 11,4 miliona pratilaca pa je Harija i Megan prestigao za 300.000 pratilaca. To je bilo prvi put da se tako nešto dogodilo, uprkos tome što su Vilijam i Kejt duže aktivni od Megan i Harija.

Trenutni broj pratilaca na profilu Harija i Megan je 11,1 milion.

Oni su počeli da grade privatan život u Kaliforniji, pa žele manje da se izlažu velikoj medijskoj pažnji, kako bi se "skućili" i oformili grupu prijatelja u Holivudu.

Osim toga, fokusirali su se na humanitarni rad pa su pokrenuli svoju fondaciju. Prema pisanju stranih medija, trenutno žive sa svojim sinom Arčiejem u Holivudu u kući glumca Tajlera Perija(50), koju planiraju da kupe za 18 miliona dolara.

Par je navodno još u martu doleteo u Los Anđeles u Tajlerovom privatnom avionu. Izvor blizak paru za je komentarisao da je ovo bila odlično isplanirana akcija i da su uspeli da izbegnu medijsku pažnju.

- Megan i Hari su sve isplanirali do detalja. Učinili su sve da preseljenje u L.A. sakriju od očiju javnosti, a čitav posed nadgleda njihov sigurnosni tim koji je preduzeo sve potrebne mere zaštite - rekao je izvor blizak paru.

Šuškalo se da su Princ Hari i Megan Markl konačno pronašli svoj dom iz snova u Los Anđelesu, a u tome im je pomogla čuvena voditeljka Opra Vinfri. 

Luksuzna vila koju nameravaju da kupe ima osam spavaćih soba, dvanaest kupatila i nalazi se u elitnom delu četvrti koja je sama po sebi na visokom glasu i namenena isključivo milionerima i velikim holivudskim zvezdama, a sada i za bivše članove britanske kraljevske porodice.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA