Bogata naslednica srpskog porekla pozirala bez trunke šminke: Skroz je neprepoznatljiva

Petra Eklston je slikala bez šminke sa svojim verenikom, kome je pre dva meseca rodila dete

  • 0
Sam Palmer, Petra Ekleston

Sem Palmer i Petra Eklston;https://www.telegraf.rs/teme/berni-eklstoFoto: Instagram/sampalmerstaffing

Britanska modna dizajnerka i manekenka srpskog porekla Petra Eklston (31) je jedna od naslednica Bernija Eklstona (89) čuvenog magnata i bivšeg šefa "Formula One Group".

Ona je nedavno na svet donela 4. dete koje je dobila sa verenikom Semom Palmerom, a on se tom prilikom oglasio:

- Dobio sam mnogo poruka u kojima ste me pitali kada će se dete roditi. Dobili smo predivnu devojčicu pre nekoliko nedelja. Hvala svima na lepim željama. Mama i beba su dobro - napisao je Sem na svom Instagram profilu.

Inače, ovo je prvo zajedničko dete Petri i Semu, a ona iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua, kao i ćerku Laviniju.

Sem je nedavno objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom verenicom. Petra je tom prilikom pozirala u narandžastom duksu, a ono što je najviše privuklo pažnju svima jeste to što je bila bez šminke, dok su joj obrve bile veoma istaknute. I delovala je skroz neprepoznatljivo.

Ono što je fanove zgrozilo jeste stanje u kom se njeno lice nalazi, s obzirom da je bilo veoma crveno kao da je tek izašla iz kozmetičkog salona u kom je radila piling lica. Ono što su fanovi najviše komentarisali jesu debele, braon obrve, koje su joj kako fanovi kažu "pojele facu". 

Sem je tom prilikom nosio teksas jaknu sa crvenom šarom, imao je dužu lepo podšišanu i zalizanu kosu, dok nije skidao osmeh za lica pored svoje verenice.

Deluje kao da Sem i Petra imaju skladnu vezu i to sve nakon "pakla" koji je prošla s bivšim suprugom. Preživela je pravu dramu u braku sa bivšim mužem Džejmsom Stantom, od kog se razvela i vratila u porodični dom sa decom, jer je on odbio da se odseli nakon razvoda.

Podsetimo, sud je izrekao meru Stantu da se iseli iz Petrinog doma, nakon čega se on pojavio u zajedničkom domu i postao agresivan, zbog čega su se Petra i njihova dadilja morale da se zaključaju u kupatilo, odakle su pozvale policiju.

Policija je ubrzo došla, ali prijava nije podneta, jer se „ništa nije dogodilo“.

- Petra se tresla satima pošto je Džejms otišao, bio je besan – rekao je jedan od prijatelja bogate naslednice.

- Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja ćerka je otišla iz sopstvenog doma jer više nije mogla da trpi, a on je odbijao da se iseli. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, policija će morati da interveniše – rekao je za britanske medije Berni nakon odluke suda.

Udario me je u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, pretio je da će me ubiti- zaključila je Petra.

U galeriji u tekstu pogledajte Petrine i Semove zajedničke fotografije.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA