≫ 

Kim i Kanje pretnjama tužbom od 10 miliona $ pokušavaju da ućutkaju bivšeg telohranitelja

Popularni bračni par preti tužbom bivšem telohranitelju koji je izneo detalje o njihovom privatnom životu

  • 0
kim kardashian kardasijan kanje vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) i njen suprug reper Kanje Vest (42) su zapretili bivšem telohranitelju Stivu Stanulijusu tužbom od 10 miliona dolara jer je javno iznosio intimu bračnog para.

Telohranitelj Stiv Stanulijus je nedavno otkrio kakvo je iskustvo imao sa reperom dok je radio za njega pre četiri godine.

Stanulijus je bivši policajac iz Njujorka sa Staten Ajland i rekao je da mu je Kanje zadavao smešna pravila i otkrio da je on poslednja zvezda na svetu s kojom bi ponovo sarađivao.

Stiv tvrdi da reper ima „glupa pravila“  i da je jednom imao nervni slom zbog dugmeta u liftu, pa je Stiv dobio otkaz te 2016. godine.

On je otkrio da je reper prvog dana kada su se upoznali imao nervni slom, jer Stiv nije znao na koji sprat treba da se popnu liftom do studija u kom Kanje kreira odeću, iako ga vidi prvi put.

On je otkrio da je Kanje Vest veoma vredan, ali da je u isto vreme veoma zahtevan, promenljivog raspoloženja i da je najveća stipsa po pitanju bakšiša u Holivudu.

Kim i Kanje sada tvrde da je Stiv izneo niz lažnih informacija o njima, a time je prekršio i ugovor o poverljivosti informacija, koji je potpisao pre nego što je krenuo da radi za repera.

Bračni par je zapretio tužbom od 10.000.000 dolara ukoliko ponovo bude javno govorio o njihovom odnosu i životu.

Video: Džastin Biber peva na službi kod Kanjea Vesta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA