Zaljubili su se nakon što ga je pogodila flašom vode: Posle 14 meseci rastali su se preko poruke

Pevačica Keti Peri i glumac Rasel Brend su bili u braku od 2010. do 2012. godine, a rastali su se zbog poslovnih obaveza

  • 0
Katy Perry, Russell Brand, Keti Peri i Rasel Brend

Keti i Rasel, Foto: Profimedia

Američka  pevačica Keti Peri (35) i engleski glumac i komičar Rasel Brend (45) su punih 14 meseci bili u braku, a njihov brak je podizao mnogo medijske prašine.

Mnoge holivudske romanse nemaju dugi vek, a to su na teži način naučili Rasel i Keti. Pevačica i glumac su se zaljubili na prvi pogled kada je Keti na Rasela bacila plastičnu flašu tokom proba za dodelu nagrada VMA 2009. godine.

- Sve je to izgledalo kao da me pogodio Kupid - pričao je kasnije Brend u intervjuima.

Ona je samo htela da je Rasel primeti, a uprkos tome što je odabrala čudan način, ubrzo su bili na prvom sastanku. Samo četiri meseca nakon prvog sastanka su se verili dok su bili u poseti Indiji.

- Keti se nikada ni s kim nije povezala kao s Raselom. On je zasmejava kao niko na svetu- komentarisala je njena prijateljica u to vreme.

Venčali su se u oktobru 2010. godine, a na privatnoj ceremoniji su imali žonglere i slonove.

Nakon 14 meseci braka njihov brak je okončao jedan SMS. Brend je svojoj supruzi napisao da će predati papire za razvod. Poslednjih meseci su se dosta udaljili, a poslednji Božić dok su bili venčani nisu proveli zajedno.

Katy Perry, Russell Brand, Keti Peri i Rasel Brend

Keti i Rasel, Foto: Profimedia

- Keti je bila zaposlena i okupirana drugim stvarima, baš kao i ja - rekao je Rasel o njihovom razvodu kasnije.

Keti se s druge strane požalila kako je ona pokušavala da pronađe vremena za njih, ali da on nije ni probao. Priznala je da je dosta vremena provodila na turnejama, ali je Rasel nijednom nije posetio.

Kružile su i glasine da je Brend hteo da osnuje porodicu, ali pevačica je bila previše usredsređena na svoju karijeru i nije htela da napravi pauzu.

Nakon rastave Keti je pala u depresiju, o kojoj je često pričala. O svemu je progovorila i u dokumentarcu "Part Of Me".

VIDEO: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA