Jezive masnice po nogama, kosa kao da je nije prala mesecima: Zastrašujuće slike poznate glumice

Bivša tinejdžerska zvezda je uslikana sa masnom kosom, punđom na glavi i brojnim modricama u Kaliforniji

  • 3
Hilary Duff

Hilari Daf; Foto: Profimedia

Američka glumica i pevačica Hilari Daf (32) je šokirala svoje fanove kada je uslikana na ulicama Los Anđelesa s masnom kosom i brojnim modricama na nogama.

Glumica, koja se proslavila 2001. godine u seriji "Lizi Mekgvajer" je uslikana u sredu popodne u Kaliforniji kada je ova 32-godišnja glumica uslikana u kratkom šortsu i majici.

Majka dvoje dece je uparila teksas šorc, belu majicu kratkih rukava i preko beli kardigan, dok je na nogama imala papuče u bež boji.

Na ramenu je nosila crvenu tašnicu, dok je na licu imala cvetnu zaštitnu masku s obzirom da je u Kaliforniji obavezna zaštitna oprema prilikom izlaska iz kuće, zbog pandemije korona virusa koja hara svetom.

Oko vrata je imala široki pozlaćen lanac, dok je na rukama imala diskretan nakit, narukvice i prstenje.

Hilari je vezala kosu u punđu, a može se primetiti da joj je kosa bila veoma masna i prljava, pa su njeni fanovi bili zgroženi i rekli da izgleda "kao da ima jaje u kosi", što i nije isključeno, jer je ova lepotica možda odlučila da stavi žumance u kosu za brži oporavak i regeneraciju dlake.

U ruci je nosila tablet i mobilni telefon, a ono što je svima privuklo pažnju jesu brojne modrice na nogama, koje nije skrivala od iskusnih holivudskih paparaca, koji su sve zabeležili. 

Hilari je sve česće uslikana kako šeta sa zamišljenim pogledom, izgleda "kao da je tužna" i često vezuje kosu u punđu, što je veoma čudno s obzirom da se pre manje od 6 meseci udala za svog izabranika Metjua Komu (32), sa kojim ima ćerkicu Benks Vajolet Ber i trebalo bi da cveta od sreće i ljubavi. 

Na njihovom venčanju koje se održalo 21. decembra 2019. godine prisustvovao je i Hilarin sin Luka Kruz, kojeg je glumica dobila u braku sa hokejašem Majkom Komriem.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA