Starleta se u petak pohvalila novim dečkom: Već sutradan je saznala užasnu istinu

Influenserka i zvezda "Love Island" rijaliti šoua se greškom ljubila sa oženjenim milionerom, koji je tvrdio da je samac

  • 4
Megan Barton Hanson Megan Barton Henson; Foto: Instagram/meganbartonhanson_

Britanska rijaliti zvezda Megan Barton Henson (26) je lepotica za kojom muškarci širom sveta uzdišu i žele da budu sa njom, a nedavno je bila meta prevare jednog milionera iz Engleske.

Nedavno je svima pokazala novog dečka milionera, a tek kada su slike objavljene u svim medijima, otkrila je istinu o njemu, koju je krio do nje.

Naime, Megan je ušla u vezu sa Harijem Fenerom (30), milionerom iz Eseksa. Megan je objavila njihove zajedničke slike na kojima razmenjuju nežnosti na društvenoj mreži Instagram, a onda je do nje došla informacija da je milioner već u braku, i to od prošle godine sa suprugom Šarlot. 

Ona ga je pre toga direktno pitala da li je slobodan, na šta joj je odgovorio potvrdno i kod Megan više nije bilo nikakve sumnje.

A onda su tabloidi došli do njihovih slika i Megan je otkrila istinu, a onda ga je odmah ostavila.

- Ona nikad ne bi imala vezu drugoj ženi iza leđa i ta informacija je baš pogodila - započeo je izvor blizak porodici.

- Čak joj je priznao da je jednom bio veren, ali joj je rekao da ta veza nije išla. Zgrožena je što je lagao - zaključio je izvor.

Hari se oženio u julu prošle godine sa suprugom Šarlot, a njegov kum je o mladoženji rekao gostima:

- Uradiće sve za svakog, ali ako mu pogodite lošu stranu, ubiće vas – misleći na Harija.

Hari je na venčanju prošle godine rekao svojoj supruzi:

- Koliko god je teško, posebno mojim prijateljima, da razumeju ne mogu dovoljno dobro da se izrazim koliko mi značiš- započeo je Hari dok se ženio sa Šarlot.

- Ti si sve što ne mogu biti, ti si sve što sam smatrao nedostižnim za nekoga poput mene. Ti si najveće dostignuće u mom životu – rekao je Hari pre nego što su razmenili zavete. Venčanje Harija i Šarlot je opisano kao “Vog zabava” sa stilom.

Međutim, nove fotografije na kojima je Hari na pikniku s Megan dokazuju upravo suprotno, da on nije veran svojoj supruzi i da očigledno više nema tako jaka osećanja prema Šarlot.

Megan je na sastanku sa Harijem izgledala zanosno, bila je u beloj haljinici sa zlatnim dugmićima, dok je tom prilikom Hari nosio plavu košulju i teget pantalone, a zatim je svojim teget sakoom ogrnuo Megan i želeo da se dokaže kao pravi džentlmen.

On je sve vreme grlio i ljubio, a na piknik su se dovezli u njegovom sivom lamborginiju koji vredi 180.000 funti. Sve fotografije Megan i Hari sa piknika na kom se ljube, kao i fotografije sa venčanja Harija i Šarlot pogledajte OVDE.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA