Tom Kruz zbog "Nemoguće misije" gradi "Covid-free" selo: Ljudi će na snimanja ulaziti kroz "balone"

Slavni holivudski glumac je osmislio sjajno rešenje za nastavak snimanja filma "Nemoguća misija" i gradi izolovano selo u kom će širenje korona virusa biti svedeno na minimum

  • 1
Tom Kruz Tom Kruz; Foto: Profimedia/AFP

Američki filmski glumac i producent, kao i jedan od naplaćenijih glumaca na svetu, Tom Kruz (57) gradi celo jedno selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oksfordširu jer tamo planira da nastavi snimanje sedmog nastavka filma “Nemoguća misija”.

Tom je u 2020. godinu ušao "težak" 570 miliona dolara, a selo "Covid-free" koje gradi za potrebe filma će biti veoma izolovano i zaštićeno, pa će mogućnost širenja korona virusa biti skoro nemoguća.

Naime, cela ekipa sa seta biće smeštena u luksuzne “Winnebago” kampere, a dolazak na set biće nešto drugačiji nego inače.

Ekipa će ulaziti kroz posebno projektovane balone kako bi kontakt s drugim članovima ekipe sveo na minimum, a samim tim i mogućnost zaraze korona virusom.

- Film je već bio ozbiljno odložen i ne postoji znak da će se stvari uskoro vratiti u normalu. Ovo je način da probaju da poprave sve i da nastave sa snimanjem brzo i bezbedno - rekao je izvor blizak ekipi sa seta.

- U ovom trenutku je veoma teško rezervisati hotelske sobe, jer su mnogi hoteli sada zatvoreni, pa je rešenje bilo ili ovo selo ili da se snimanje filma odloži za još par meseci. To znači da će najveće svetske zvezde živeti u kampu dok sarađuju sa ostatkom tima- dodao je izvor.

- Tom uvek radi stvari bolje i veće od drugih - zaključio je on.

Tom Kruz Tom Kruz u filmu "Nemoguća misija"; Foto: Profimedia

“Nemoguća misija 7” trebalo je da bude premijerno prikazana u julu sledeće godine, ali s obzirom da je snimanje prekinuto zbog pandemije Covida-19, cela ekipa je morala da napusti Veneciju i da se preseli u Veliku Britaniju.

Datum premijere je sada  pomeren i službeno piše kako će premijera biti 19. novembra 2021. godine.

Tom Kruz će ponovo tumačiti ulogu agenta Itana Hanta, a u filmu glume i Sajmon Peg (50), Alek Boldvin (62), Vanesa Kirbi (32), kao i Rebeka Ferguson (36).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    5. jun 2020 | 19:55

    Tacno ovoliko koliko je on zaradio nama fali u budzet ove godine😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA