Glumica posle karantina uživa u vožnji bicikla sa mužem i ćerkicom koju je rodila u 55. godini

Bridžit Nilsen je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je uživala u porodičnom druženju

  • 0
Bridžit Nilsen Bridžit Nilsen/Foto: Instagram/realbrigittenielsen

Danska glumica, pevačica i bivša supruga legendarnog Silvestera Stalonea (73), Bridžit Nilsen (56) je uslikana u vožnji bicikla sa svojim petim suprugom Matijom Desijem (41) i njihovom ćerkicom Fridom (1).

Holivudska zvezda je poslednjih nekoliko meseci provela u izolaciji sa porodicom, a sada je prvi put uslikana u javnosti nakon karantina. Naime, Bridžit je u četvrtak provela porodičan dan na ulicama Los Anđelesa.

Zvezda "Red Sonje" je izgledala veoma opušteno u vožnji bicikla po gradu, dok je njen suprug Matija vozio njihovu ćerku u posebnom sedištu. Holivudska ikona nije ostavila ni svog ljubimca kod kuće, pa se njihova kuca vozila sa njima u posebnoj prikolici za pse.

Lepotica je nosila sivu trenerku na raskopčavanje i belu majicu ispod, dok je na očima nosila svetlo-braon naočare. Glumica je poznatu izblajhano plavu kosu zalizala unazad, a na licu je imala samo roze karmin.

Nosila je diskretnu ogrlicu i venčani prsten, dok se može videti da bez obzira na to što je poslednje vreme provela u karantinu, Bridžit ima perfektno odrađen manikir.

Obula je sive patike koje su se slagale sa bojom trenerke, dok je Matija nosio tamniju sivu odevnu kombinaciju, a na glavi je imao kačket sa vojničkim printom. Njihova ćerkica Frida je takođe nosila sivo odelce, dok je na glavi imala roze kacigu.

- Ako pokušavamo da izbegnemo pravila, mi samo zavaravamo sebe i naše bližnje do kojih nam je veoma stalo - rekla je glumica govoreći o tome da ne treba bežati iz karantina za vreme pandemije Covida-19 koja hara svetom.

Bridžit Nilsen Glumica sa suprugom i ćerkicom/Foto: Profimedia

Bridžit i njen peti suprug Matija su 2018. godine dobili ćerku Fridu, za koju kažu da je veoma ispunila njihov život.

Frida je njeno peto dete, ali prva ćerka. On ima sinove Džulijana Vindinga (36), Kilijana Markusa Nilsena (30), Arona Nilsena (27) i Raula Ajrtona Mejera Juniora (24).

Jedan od njenih muževa bio je i čuveni Silvester Stalone, a bili su venčani samo 19 meseci, između 1985. i 1987. godine., a svi  su govorili da su bili ikone stila 80-ih godina.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA