≫ 

Jedna od najlepših žena sveta voli i muško, i žensko, i "ono": Tata se nije protivio kada je saznao

Kara Delevinj je otkrila pravu prirodu svoje sekualnosti, nakon što je raskinula dvogodišnju vezu sa glumicom

  • 6
Cara Delevingne, Ashley Benson

Kara Delevinj i Ešli Benson; Foto: Instagram/caradelevingne

Mesec dana nakon što su engleska manekenka Kara Delevinj (27) i američka glumica Ešli Benson (30) raskinule dvogodišnju vezu, Kara je otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti i otkrila da se deklariše kao panseksualna osoba.

Panseksualnost je seksualna privlačnost, seksualna želja, romantična ljubav, ili emocionalna privlačnost prema ljudima svih rodnih identiteta i polova.

Govoreći o svojoj sekualnoj orjentaciji nakon raskida veze, manekenka je rekla:

- Mislim da ću uvek ostati panseksualka. Nije mi bitno da li sam zaljubljena u njega, nju, ono... Ja se zaljubim u ličnosti to je to -rekla je Delevinj.

Razlog zbog kog je progovorila o tome tek sada je taj jer je odrasla u staromodnoj engleskoj porodici.

- Često sam govorila da mi je homoseksualnost odvratna. Mislim da je to jednostavno bilo zato što nisam želela da priznam ko sam. Nisam htela da uznemiravam svoju porodicu. Bila sam duboko nesrećna i depresivna. Veliki je problem kada ne prihvataš ili ne voliš sebe - objasnila je manekenka.

Ona je dodala da se jako bojala da će joj otac imati srčani udar zbog vesti da voli žene.

- Bila sam prestravljena i mislila sam da će me izbaciti iz kuće, a on je, naprotiv, bio divan kada je saznao za moju panseksualnost - tvrdi Kara.

Ona je dodala da i kao dete nikada nije osećala da pripada negde i da je bila pomalo izgubljena.

- Jednom kada sam progovorila o svojoj seksualnosti, više ništa nisam skrivala. Osoba od koje sam se najviše skrivala bila sam ja sama - objašnjava manekenka.

Kara i Ešli su podstakle glasine da su u ljubavnoj vezi 2018. godine nakon što se ljubile na aerodromu u Londonu, a vezu su potvrdile godinu dana kasnije.

U avgustu prošle godine par se i venčao. Proslavu venčanja nisu organizovale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga.

- Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne šta znače jedna drugoj - rekao je tada Majkl Keli, vlasnik kapele u kojoj su se venčale.

Dodao je da su u potpunosti bile posvećene jedna drugoj i da su imale veliki osmeh na licu dok su zajedno. Ali čini se da njihova ljubav ipak nije potrajala zauvek.

Kara i Ešli su oduvek imale svoje uspone i padove, ali sada ta njihova veza više nije mogla da izdrži - zaključio je izvor blizak paru.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA