Voditeljka strahuje za život muža obolelog od korone: U komi je, ima dijabetes, rupe u srcu...

- Čak i ako Derek ne umre, ako se ne probudi iz kome, zauvek je izgubljen - rekla je voditeljka

  • 0
Kejt Garavej Kejt Garavej, Printskrin: Youtube/Good Morning Britain

Britanska novinarka i voditeljka Kejt Garavej čiji se suprug bori sa korona virusom mesecima unazad, saopštila je da se on možda nikada neće probuditi iz kome.

Njen suprug, Derek Drejper nalazi se u komi nakon što mu je korona virus "razorio čitav organizam" i naneo mu ozbiljnu šetu, prenose britanski mediji.

On je još 30. marta primljen u bolnicu, od kada i traje ozbiljna borba za njegov život, a sada su lekari voditeljki saopštili da se pripremi na to da se on možda nikada neće probuditi iz kome.

- Paralizovana sam od straha, i osećam ovo kao potpuno drugi nivo gubitka. Čak i ako Derek ne umre, ako se ne probudi iz kome, zauvek je izgubljen. Užasnuta sam, ali moram da budem jaka zbog naše dece - rekla je voditeljka.

Lekari su voditeljki detaljno objasnili njegovo teško zdravstveno stanje i rekli da je korona virus razorio mnoge njegove organe.

Dobio je dijabetes, ima rupe u srcu, na dijalizi je i diše uz pomoć cevčice i respiratora, i teško su mu oštećeni jetra i pankreas.

Voditeljka i njen suprug Derek imaju dvoje zajedničke dece, sina Bilija i kćerku Darsi.

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA