≫ 

Žan Pol Belmondo nekada je važio za šmekera, sada izgleda drugačije i ne može samostalno da hoda

Belmondo je bio u vezi sa Bondovom devojkom, glumicom Ursulom Andres, kao i sa italijanskom koleginicom Laurom Antoneli

  • 6
Žan Pol Belmondo

Žan Pol Belmondo, Printskrin: Youtube/Nova LEAG

Francuski glumac Žan Pol Belmondo (87) nekada je lomio ženska srca, a dame širom sveta ludele su za njim. Međutim, Belmondo sada izgleda potpuno drugačije, jer su godine učinile svoje.

Glumac je u devetoj deceniji života uslikan u Parizu, 4. juna, kada je prisustvovao oproštanoj ceromoniji za  svog preminulog prijatelja Gua Bedosa, od kojeg se tom prilikom i oprostio.

Kada je izašao iz crkve, Žan Pol koji je nekada važio za šmekera, nije mogao da se kreće, te su ga dva momka praktično odnela do automobila. On je bio u elegantnom crnom odelu, a preko lica nosi je zaštitnu masku.

Belmondo je glumom počeo da se bavi davne 1956. godine, a proslavio se u filmovima "Novog talasa" šesdesetih godina prošlog veka. Svetsku slavu stekao je sedamdesetih igravši u akcionim ostvarenjima.

Njegovim najpoznatiji filmovi su "Do poslednjeg daha" i "Čovek iz Rija". Bio je dva puta u braku, sa Elodi Konstantin i Natali Tardivel.

Takođe, bio je u vezi sa Bondovom devojkom, glumicom Ursulom Andres, kao i sa italijanskom koleginicom Laurom Antoneli.

Kako Belmonod izgleda sada, ali i kako je izgledao kada je vežio za jendog od najvećih glumačih zavodnika pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sina

    7. jun 2020 | 09:05

    Iako godine čine svoje, izgleda još uvek jako dobro. Veliki šmeker i gospodin, i onda i sad.

  • Sun

    7. jun 2020 | 11:04

    Mene sa 36 ubi kičma, ujutru pred posao jedva i čarape obujem.. Pa sta onda očekujete od coveka od 90 godina, da dzogira ili radi vežbe na sred ulice!!??!!! 🤣 🤣

  • Ops

    7. jun 2020 | 09:47

    Glumcina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA