≫ 

Rijaliti zvezda u previše bezobraznom bikiniju rasterala ljude, svi se udaljili na minimum 10 metara

Rijaliti zvezda zgrozila ljude na plaži kupaćim kostimom koji sve otkriva i nije prikladan da se nosi u blizini dece

  • 6
Aleksis Skaj, Alexis Sky Aleksis Skaj; Foto: Instagram/alexisskyy_

Američka rijaliti zvezda i bivša devojka Roba Kardašijana (33) Aleksis Skaj (25) voli da bude u centru pažnje, a sada je uslikana na plaži u minijaturnom bikiniju koji joj je pokrivao samo bradavice.

Aleksis je poput mnogih poznatih ličnosti “zgrabila” popularni mikro kupaći kostim, koji je više otkrio nego pokrio, a proslavila ga je slavna starleta Kim Kardašijan (39). 

Kako se komentarisalo ispod fotografija, ljudima oko Aleksis bilo je toliko neprijatno da su se svi udaljili na minimum deset metara...

Naime, Aleksis nije uzela bilo koji mini bikini već legendarni "Šanelov" koji je Stela Tenant nosila na reviji 1996. godine, a onda ga je pre dve godine nosila i Kim Kardašijan (39), kao i srpska pevačica Jelena Karleuša, pa su ga "oživele" i vratile u tadašnje modne trendove.

Cena ovog kupaćeg kostima, koji je pre 24 godine kreirao pokojni Karl Lagerfeld, nije javno poznata, ali može i da se iznajmi. Vintidž radnja “El Cycèr” iz Los Anđelesa je ponudila obožavateljkama da ga iznajme na 72 sata, ali ni oni nisu javno objavili cenu.

Na internetu postoje i brojne kopije ovog kostima koja košta oko 450 evra. Iz toga se može pretpostaviti da je originalna cena mnogo veća.

Aleksis je inače bivša devojka Roba Kardašijana (33), Kiminog brata, a na plažu je došla od glave do pete obučena u “Šanel”. Osim kupaćeg kostima, na sebi je imala i brendirane papuče, ogromnu torbu za plažu i slameni šešir.

Ona je objavila video snimak u kom se brčka u plitkoj vodi, kojim je rasplamsala maštu brojnim muškarcima.

Upravo zbog tog bikinija pratioci su je ismevali i rekli da kopira bivšu snajku Kim Kardašijan (39) pa su čak nagađali da je pozajmila njen kostim.

Takođe, u komentarima su joj brojni fanovi pisali da joj grudi “kipe” i da joj je minijaturni kupaći kostim ipak mali, pa bi trebalo da potraži veći broj.

Besne majke koje su se u isto vreme našle na plaži sa svojom decom su napuštale plažu zbog kako kažu "degutantnog prizora".

Video: Da je donji deo bikinija pomerila još samo milimetar, video bi bio za 18+

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA