≫ 

Zasmejavao vas je u seriji "Sulejman Veličanstveni", kada vidite kakav je frajer neće vam biti dobro

Uloga Zumbul-age je prvobitno bila osmišljena da traje svega nekoliko epizoda, ali nakon odličnih reakcije publike na ovaj komičan lik, odlučeno je da ostaje do kraja

  • 2
Zumbul Aga, Selim Bayraktar Bajraktar Zumbul-aga, Printskrin: Youtube/moustafas69

Glumac Selim Bajraktar (44), srpskoj publici najpoznatiji po svojoj maestralnoj ulozi Zumbul-age u seriji "Sulejman Veličanstveni", bio je lik kojeg su gledaoci obožavali!

Uloga Zumbul-age je prvobitno bila osmišljena da traje svega nekoliko epizoda, ali nakon odličnih reakcije publike na ovaj komičan lik, odlučeno je da ostaje do kraja. Lik koji je glumac tumačio u seiji bio je zadužen za očuvanje reda u Haremu, bio je desna ruka prelepoj Hurem, pa je, u skladu sa običajima i kao žaštitini znak, nosio turban na glavi.

Uvek je bio uredno obrijan i nosio je duge haljine. Od prve do poslednje epizode uživali smo u njegovim zavrzlama, smejali se njegovim smicalicama, mimici i gestikulaciji koje je izvodio i ostao prepoznatljiv.

Obično glumce upoređuju s njihovim ulogama u serijama, ali Zumbul-aga, odnosno Selim je daleko od uloge koju je tumačio u popularnoj seriji. Nespretan lik sa sultanovog dvora jako je ozbiljan frajer u realnom životu.

Selim jako vodi računa o svom izgledu i kondiciji. On je surfer, te praktikuje razne veštine koje mu pomažu da ostane u dobroj formi.

On je vrlo šarmantan, seksi, ozbiljan, markanta, prosede kose, dugačke brade, te staje rame uz rame sa najvećim turskim zavodincima i miljenicima ženskog roda, a kako on izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA